26. lokakuuta 2010

Paikalla oloa & liikkestä maahan

Kun nyt kaikki viimeisimmät tekstit ovat olleet vain pikaisia kuulumisia, raapustankin nyt sitten tämän päivän tokotreeneistä.
Aamusta otettiin hieman sukan ottamista jalasta. Ihan ok sujuu. Sormien tunnistuksesta sen verran että uusia sormia ei olla opeteltu, eikä keskisormi ole niin varma vielä kuin haluaisin. Peukku ja rilli sujuvat hyvin.

Mutta nyt siihen tokoon :)

Paikalla olo:
Keskittyi hyvin minuun, mutta huomasi ettei pienessä lumipeitteessä olisi suostunut makaamaan. Otettiin sitten 15s lyhyt paikalla olo. Olin 20m päässä. Pari kertaa kokeiltiin pidempää aikaa, mutta pomppasi melko nopeesti aina istumaan.

Liikkeestä maahan meno:
5 toistoa. Ekalla "pukkasin" käden liikkeellä maahan. Muut sitten normaalia seuraamista hieman hitaammassa vauhdissa, juuri kun jalka tömähtää maahan. Jäättää kyynärpäät puol senttiä ylös maasta. Viimesellä toistolla piirsin viivan jolla sanon tööt. Seuruutin pari metriä ja tööt juuri kun astun viivan kohdalla. Ja koirahan meni maahan heti. Kerkesin ottaa vain yhden askeleen. Eli niin että koiran takamus oli viivalla. En tiiä pitäskö tuota saada vielä nopeemmaksi...??
Mutta seuraaminen oli nyt aivan mahtavaaa. Riittävä'n tiivistä ja kontakti pysyi kokoajan. Taisi olla lehmän maha palkalla jotain osuutta asiaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)