14. lokakuuta 2012

VAROITUS!! Vain treeneistä kiinnostuneille

Juuri kun täällä olin valitellut esineruudun huonoa onnistumista niin tottakaihan se onnistui sitten loistavasti.
Ensin leikittiin narupallolla. Kävin sitten juoksemassa/tallaamassa sellaisen 10mx30m kaistaleen. Sinne sitten kätkin tuttua sukkaa ja päästin Mimmin etsimään. Lähti kuin tykin suusta, vähänkö hienosti. Tehtiin tämä kolmesti ja joka kerralla hirvee vauhti. Palkaksi lensi sitten pinaattilettua. Ja leikkiä, tyylikkäästi heitin sen pallonkin koivuun. Siitäkös boksutin riemastui ja alkoi sitten pomppia puuhun. Mikähän sillä nyt tuolla päässä oikein napsahti ;)

Perjantai-iltana sitten tokoiltiin. Ruutukuuri sai jatkoa. Lähetystä suht pitkältä matkalta eri sivuilta. Välillä oli ruudussa kosketusaslusta ja herkku, välillä vain kosketusalusta ja välillä ei sitten mitään. Hienosti sujui. Palkkasin sitten vielä lopuksikin ruudussa itsekin ollessani. Vaikka Mimmin hyvin jo hakeutuukin en uskalla vielä ihan kokonaan heittää alustaa sieltä pois. Jatketaan vielä jonkin aikaa tällaista jojo-meininkiä.

Luoksetulo tehtiin niin että heitin palkan kun oli edennyt jotain 2/3 matkasta. Ei onneksi ollut vauhti hidastunut  avon luoksaria yritettäessä harjoitella. Stopin opettelu aloitettiin siis kosketusalustalla, mutta nyt olen yrittänyt opettaa Mimmin seisahtumaan sellaiselle kääritylle pyyhkelle. Mutta ongelmahan tässä on, että ei ole oikein innostunut tästä asiasta....

Täyskäännöstä vasemmalle hiottiin myös. En kyllä tiedä etenikö se nyt hirveästi, mutta en ainakaan "pysähtynyt" käännöksessä niin, että Mimmi olisi istunut. Vähän sillä oli ajatus meidän toisessa koirassa joka puuhaili pihalla.

Hyppyä sitten yritettiin avon malliin, mutta jälleen Mimmillä vähän ajatus karkasi. Ensin hyppäsi sitten jäi katsemaan toista koiraa ja oli tulossa takas esteen kiertäen eikun uudestaa. Sitten oli vähän pakitus hukassa. Palkkasin sitten siitä että pakittaa.

1 kommentti:

  1. Joo, oli kyllä yllättävänkin hyvät tulokset, kun eka näytti vähän huonommalta :) Sulhasehdokas on kai aika varma, mutta Aava kuulemma keinohedelmöitetään tällä: http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=1175920

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)