6. helmikuuta 2010

Kuluneiden viikkojen treenit!

Kirjottelen nyt jotain miten kuluneen viikon treenit on menneet.
Manantai 25.1.
Seuraaminen:Täyskäännöstä. Toteutui puoliksi.Työstettiin aluksi kontaktia ekasta askeleesta asti. Nami tuli suusta vaikka ei olisi edes katsonut, niin kuin ei tehnyt 3 ekalla toisolla. Kolmen toiston jälkeen piti kontaktia. Myös täyskäännöksessä. Palkka tuli suusta myös täyskäänöksessä.
Seisominen:Pysähdystä pienellä käsimerkillä/ilman. Yksi oli huono, liikkui perään. Muut oli tosi hyviä pysähtyi kuin seinään.
  Lisätään kestoa & matkaa seisomiseen. Hitaasti muttta VARMASTI!! Ihan ok. Olis voinut olla jäävät vähän parempia. Oli vähän muissa maailmoissa. Keston lisäämisen kesti hyvin :-D Otettiin myös yhtä-äkkiä seiso käsky, mutta ei vielä onnistunut. Oltiin siinä mun huoneessa ja sitten mtuli yht´äkkiä SEISO-käsky.
Tiistai 26.1.2010
Seuraaminen: Kontakti alusta asti! Palkka tuli suusta, ekalla askeleella. Ja hyvin onnistui!!
Seisominen:Kävellään vain ja sitten käsky ja pysähdys ilman mitään muita apuja.
Pysähtyi hyvin. Kerran liikkui perään auttoi kun kerran käytin käden edessä. Kestoa lisättiin ja matkaa. Pysähdyksen jälkeeen kävin liikkumasssa kauempana.
Keskiviikko 27.1.
Seisominen: 5 nopeaa pysähdystä. Sekä keston ja matkan lisäystä. Pysähdykset oli tosi nättejä. " otettiin kokeenomaisesti, matka oli kuitenkin 5m. odotin 5s ja palasin takaisin. Kesti tämän hyvin ja palkka.
Maahan meno: Hissinä. Käsi meni alas asti. Onnistui 80%.
Torstai 28.1.
Seisominen: 5 kokeen omaista pysähdystä. Paikan muutoksen takia suoritus varmuus kärsi ja vaatimustasoa piti laskea. Sen jälkeen onnistui.
Sunnuntai 31.1
Kääriydy huopaan: Huovalle kosketusalustalla. 15. toiston jälkeen pois. Sitten meni maahan omaaloitteisesti. Ja tästä sai jackpotin.
Maahan huovan päälle. Itse olen metrin päässä. Toimi kyllä mutta oli vähän hidas. Jatketaan vain eteenpäin. Ok, seuraavalla kerralla rätin kanssa.
Hieman agiliitelyä yhdellä aidalla ja palkkana oli pallo. Oli tosi innokkaana.
Seisominen: Pysähdyksiä ilman käsiapuja. On tottunut että käsky tulee tietyssä kohdassa ja pysähtyy sit vain siinä ilman käskyäkin.
Maanantai 1.2.
Seisominen:Ei senttiäkään perään. Muutama kokeenomainen suoritus onnistui. Treenailut saavat siirtyä ulos, muuten alkaa ennakoida pysähtymiskohdan. Pitää palkata myös kun seuraa hyvin.
Seuraaminen:Kontakti alusta asti hyvää. Panostetaan ensimmäisestä askeleesta lähtien.
2 suoraa oli hyviä. Käännöksissä kontakti tippui ja tuli väljyyttä.
Siivoaminen:Siivottiin palloa.Roskiin ilman apuja. Onnistui kivasti. Otettiin sitten lopuksi vielä karkkipaperilla. Olin yllättynyt kun se onnistui.
Tiistai 2.2.
Lyhyttä seuraamista ilman käännöksiä. Hyvällä kontaktilla alusta asti ja joka EI tipu!! Hyvin meni palkka tuli suoraan suusta. Myös hieman käännöksiä, mutta siinä mulla onki  ongelma.
Perjantai 5.2.
Pään ravistus:Puhallus kohti korvaa ja ravistamisesta sai jackpotin. Oma mokakin sattui. Naksu tuli liian myöhässä, mutta vain KERRAN!
Muotojen tunnistus: Ympyrä seinälle. Keksi nopeasti mistä saa naksauksen!

Osa treenailuista puuttuu tuosta. Mutta siinä nyt jotain pääasioita.

Koirat aamuisella lenkillä :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)