1. maaliskuuta 2011

Pientä puuhastelua!

Tässä nyt olisi näitä "kauan aikomiani" kaukoja videolla. Olisin älyttämän kiitollinen jos joku voisi jotain kommenttia laittaa. Vielä melkosen isot käsiavut istumimaan nousussa. Mutta kertoisitteko meneekö joku ihan väärin vai voidaanko ns. turvallisin mielin jatkaa :)  

Sunnuntaina lenkkeiltiin ja siinä lomassa leikittiin. Sekä otettiin lenkillä seuruututa nami suussani. Ja vasemmalle käännöksiä toki myös. Kyllä ne ovat hieman paremmaksi jo tulleet =)  Neiti oli hieman muissa maailmoissa, mutta saatiin pari onnistunuttakin toistoa aikaseksi.

Maanantaina tehtiin tosiaan noita kaukoja hieman ja paikalla oloa. Ekalla toistolla lonkahti 45s kohdalla. No eikun ylös ja  uudelleen maahan. Nyt saatiin onnistunut toisto (1min). Loppuun vielä 20s ja 40s toistot ilman lonkahtamisia =)  Ja hienointa tuossa on että (vielä) tuijottaa koko ajan minua. Vautsi :)

Tänään käytiin sitten lenkillä ja itsellä oli niin kiireinen tämä ilta että huh. No niinhän se on yleensäkkin.
Innokkaina odotellaan jo loman alkamista. Vielä pitäisi jaksaa herätä 3 aamuna. Se se on meikäläisellä tiukka paikka....

1 kommentti:

  1. Teidän kaukot näytti tuossa käsiavuilla ainakin tosi hyviltä! Luin edellisistä teksteistä niin eikös teilläkin ollut ongelmana että istumaan nousussa jää puolitiehen? Meillä on se ongelma ja just varmaan isoilla käsiavuilla saa sitä korjattua ja häivyttää avut vähitelleen kokonaan pois :)
    Sit kun teil on hiihtoloma, me istutaan jo koulunpenkeillä! :,( :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)