15. toukokuuta 2011

Koirani ei omista korvia vaan pohjattoman ruokahalun..

On nämä lähipäivät ollu kyllä melko lailla kuurolle koiralle huutelua. Luoksetulot on hitaita jää metsäretkillä vähän hengailemaan jonnekkin pusikkoihin. No todennäköisesti on juoksut tuloillaan. Toinen raivostuttava juttu on se että tuo syö oikeestaan kaiken paskan minkä löytää oli se sitten lehmän, hirven, jäniksen tai pupun. Ja mitä pahemmalle se haisee sen parempi... Ja kun ne korvat on ihan hukassa niin eihän ne huutelut mitään auta.
 
Perjantaina tehtiin turvotetulla ruualla viitisen metriä pitkä jälki kera esine purkin. Hyvin lähti ja jäljesti koko jäljen tarkasti. Purkin ilmaisi jo paremmin nyt kun sai käyttää istumista. Sitäkin sai hetken odotella. Loppupalkka oli sitten ihan vaan maassa ja tietysti siihen oli sattunut tulemaan kamalasti muurahaisia. Ihmetytti kovasti miksi koira ei syökään niitä nameja. Toivottavasti ei vaikuta nyt jäljestysmotivaatioon. Täytyy ehkä alkaa laittaa loppupalkat kuppiin.

 Tehtiin myös seuraamista imuttamalla. Niin että oli hihnassa ja hihna oli sen verran tiukalla ettei päässyt luistamaan jos olisi sitä yrittänyt. Ja palkkaa kokoajan jos oli tiiviisti reidessä kiinni, jos tuli väljyyttä lähti namitkin hetkeksi pois. Lopussa otettiin jo lyhyttä aikaa käsi ei ihan koiran suussa ja tiiviys pysyi.

 Eilen tehtiin jo pelkällä naksulla ja hihnalla. Kyllä se äkkiä hoksaa mistä sitä palkitaan, mutta melkein yhtä äkkiä se seuraaminen muuttuu taas ihan kamalaksi. Vika ehkä minussa? Palkkaan ehkä vähän huonosta paikasta tai jotain... Ja huonoista suorituksista. Itsellä alkaa lipsua niin kohta huomaa, että koirahan seuraa 40 cm päässä. No meillä ei sentään noin "paha".

 Viikonloppu tässä ollaan vaan oleskeltu, eikä mitään kummempia noiden lisäksi tehty. Tänään käytiin pyöräilemässä pari kilsaa. Mimmi tykkäsi älyttömästi. Oli käsi aika "herkillä" jarrujen kanssa. Innostui nimittäin välillä juoksemaan ihan kamalaa vauhtia eikä toppuutteluista huolimatta ruvennu hidastamaan... No ehjinä selvittiin :)

1 kommentti:

  1. "kiva" kuulla että muillakin on tämmösiä ongelmia. Meillähän on nuo molemmat semmosia että imee kaikki paskat sisäänsä ja sit on ihana tulla nuohoomaan ihmisten helmoihin ruskeine huulineen!
    Ja varsinkin Fannista on tullut aivan hirveä possu! se syö nykyään sormetkin kun sille jotain antaa kädestä, se syö kevyt ruokaa ja tosi vähän kerrallaan ja silti se on semmoinen pallomaha! Aava ja Fanni on kummatkin aivan käsittämättömiä syöppöjä ja Aava vielä leluhullu, mutta tietääpähän millä motivoida ja kouluttaa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)