5. kesäkuuta 2011

Jospas nyt

Jaahas jälleen kerran on viimesimmästä kuulumisten kirjoittelusta aikaa... Jotenkin se laiskuus aina vaan iskee...
 Aika paljon ollaan nyt vaan löhöilty ja lenkkeilty. Muutaman kerran ollaan ajettu jälki ja siinä on esineen ilmaisutkin ihan hyvällä mallilla. Paljon on vielä tehtävää, mutta kyllä on pokkeri jotain alkanut tajuta :)
 Tokoa ollaan myös otettu muutamia kertoja. Viikko sitten vedettiin kaikki liikkeet läpi. Ihmeen hyvin jakso, vaikka vire ei kyllä ollut mikään paras... Muutama liike on vielä aika paloissa... Paljon ei varmaan ois tehtävää niissäkään, mutta itse haluan opettaa ne silleen peruusteellisesti... Ja sehän on toki hieman unohtunu...

 Kuvia on tullut nyt paljon muokkailtua, joten eiköhän tässä piakkoin ole odotettavissa myös melkonen kevään kuvapläjäys :)
















 Nyt ollaan kesälomilla, joten nyt on aikaa löhöilyllekkin. Ollaan siis nämä kaks ekaa lomapäivää otettu tosi iisisti, kuunnellen musiikkia ja lukien kirjaa. Ja siinä samalla on tullut otettua auringoa ja vähän palettua :(

 Saapi nähdä millon heitetään talviturkki. Toivon mukaan saatas mimmikin ihan kunnolla uimaan, jos ei muuten niin ainakin kuntoilumielessä. Keväisestä tet-jaksosta sain aika hyviä vinkkejä miten kannattaa uintiasentoa parannella... Sitä en ollenkaan aiemmin tajunnutkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)