14. heinäkuuta 2012


Treenattiin tuossa sunnuntai iltana pikkuisen alo:n liikkeitä. Palkkana oli nakkia ja vire oli tosi loistava. Ensin hyppyä. Ekalla kerralla ihan koko liike. Hyvin hyppäsi, peruutti itse esteen takana ja pysähtyi hyvin esteen takana ja malttoin oottaa että tulin vierellä ja annoin luvan istua. Toisella kerralla vain hyppy, peruutus ja seisominen kunnes palkka lensi.

Sitten otettiin jääviä. Ensin otettiin tai no yritettiin ottaa seisomista. Hyvin seurasi ja tyylikkäästi meni maahan. No kokeiltiin sitten uudestaan ja jälleen maahan. Sitten täytyi hieman muistella miten se seisominen menikään. No lopulta saatiin onnistumaan ja tehtiin kahdesti. Maahan meno oli sitten kyllä hyvin muistissa ja se menikin nätisti. Tämäkin tehtiin kahdesti, koska ensimmäinen maahan meno oli aluksi hiukan liian hidas.

Maanantaina oli jälleen luvassa tokoa. Heti huomasi ettei koira ole yhtä hyvin mukana kuin edellisenä päivänä. Ja ehkä ne alun virittelyt oli vähän surkeet. Jälleen oli palkkana nakkia. Aluksi luoksaria. Ekalla kerralla oli hiukan hidas vauhti, toisella kerralla se kuitenkin parani, vaikkei nyt yltänyt ihan siihen parhaampaan.

Seuraavaksi kaksi noutoa. Molemmat oli ihan perusvarmaa suoritusta. Toisella kerralla kapula meni hiukan hankalaan paikkaan, mutta hienosti Mimmi toi sen vaikka aluksi lipsahti pois suusta. Vauhtia olisi tässäkin voinut olla enemmän…

Koska en vielä halunnut alkaa ottaa avo:n hyppyä loistavan alo:n hypyn sekoitukseksi otettiin hyppynoutoa. Aluksi niin että Mimmi jäi odottamaan kapulan  kanssa esteen toiselle puolelle ja minä kutsuin toiselta. Tämä toistettiin muutamasti kunnes otettiin ihan kokonaisena liikkenä, kuitenkin ilman loppu perusasentoa. Ekalla kerralla varasti kapulalle, tähän en sanonut mitään ettei alkaisi varovaiseksi lähdössä. En kuitenkaan usko, että Mimmi kovin useasti alkaisi noin toimia.  Toinen kerta meni sitten hyvin.

Kapulassakin alkaa olla hampaan jälkiä J Yksi eräs tärkeä harjoiteltava asia on tuo kapulan heittäminen. Se nimittäin tahtoo sinkoilla aina vähän minne sattuu… 

Tämä tekstihän oli tarkoitus julkaista jo sunnuntaina, mutta eihän netti sillon toiminut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)