5. heinäkuuta 2012

Löhöilyä...

Mimmillä alkoi juoksut tuossa noin viikko sitten. Nyt ollaan kuluneen viikon aikana oltu aika rennosti, tai Mimmi on ollut, meikäläisellä puuhaa on piisannut. Blogin päivityskin on hieman jäänyt. Ja samalla poen kamalaa ulkoasukriisiä. En ole mihinkään tyytyväinen. Enkä ole viitsinyt ruveta mitään hienoja vielä väsäämään.

Juhannuksena tuli koirille annettua matolääkkeet ja ihmeen hyvin ne sinne ruuan sekaan upposi ;)  Eräs viikonloppu tehtiin ahkerasti agility ratoja ja sitten liideltiin. Hyvin oli esteet Mimmillä  muistissa ja vauhtia piisasi. Ainoa ongelma oli pussissa. Mimmihän vetää radalla ihan täysiä ja pussiinkiin menee vauhtia hidastamatta. No kun Mimmi menee sinne täysillä sutii tassuilla jotenkin sen suun ihan myttyyn ja sittenhän se on siellä ihan sekasin. Hiukan meni paniikkiin, mutta tämä ei mitenkään vaikuttanut. Uudestaan vaan ja täysiä. Joten taas ollaan sotkussa....

Jälkikin tuli tehtyä juhannuksen aikoihin. oli kyllä tosi hienoa työtä, vaikka aluksi meni tuulen takia hieman korkeella nokalla. Jäljellä kolme esinettä ja kaikki nousi loistavasti. Kahdesti tarjosi sitten istumista ihan kesken jäljen ilman keppejä. No sillä tavalla palkkaa ei herunut joten siitä jatkettiin jäljestystä.

Myös rullalla ilmaisua harjoiteltiin pellolla. Mimmi pääsi maalimiehen luo haki irtorullan ja toi mulle ja pääsi maalimiehelle palkalle :) Esineruutu sitten tökkii kyllä niin loistavasti. Itse noudossa ei ole mitään ongelmaa, mutta siinä esineen etsimisessä piilee ongelma. Usein tuo vain löntystelee aluetta... Vinkkiä??

Voisitte muuten ehdottaa jotain aiheita mistä kirjoittelisin, ettei tulisi vain näitä tylsiä treenijuttuja.

1 kommentti:

  1. Vitsi kun pitäisi itsekkin toimertua tekemään vihdoista viimein vuoden eka jälki... peltojälkeä kun Aavan kanssa nyt oon tähän asti tehnyt ja ainut pelto missä ollaan tossa naapurissa tehty niin siitä kuoli se mummo niin ei sinne enään viitsi mennä :/
    Fanni on kanssa välillä esineruudussa laiska, innostuu ja lähtee innokkaasti, mutta jos esinettä ei heti löydy niin sitten alkaa haahuilemaan. Auttaisko teillä että, tekis jonkin aikaa semmosta "isku taktiikkaa", viet koiran kanssa sen lelun suorassa linjassa sinne eteen ja palaat takaisin ja lähetät, jos tois vähän intoa ja nopeutta? en tiedä, tuli vaan mieleen tommone :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)