12. marraskuuta 2009

Jotain vain...

Nyt tässä muutaman päivän aikana ei ole tullut mitään suuria reenailuja tehtyä. Itselläni on mennyt aikaa uskonon kokeeseen luettaessa.  Tänään otin itseäni niskasta ja teimme luoksetulon lähelläolemisharjoituksia ja soitimme pianoa.
  Ensin Luoksetulon lähelläoleminen:Tänne, pari sekuntia, palkka, liikun taaksepäin (toimin itse magneettina).... Ja näin toistettiin 3-6 kertaa sitten vapautus ja palkka taakse. TUli joka kertaa suoraan ja tiiviisti. Tätä voisi jo siirtyä harjoittelemaan ulos ja lisätä häiriötä.
  Pianotunti:
Alussa jo tutuksi tullutta haparointia. Tassulla vähän väärään kohtaan eikä kuuluu ääntä. Odotin ei palkkaa. Sitten läppää varmasti ja täysin nappiin koskettimille. Ja näin toisti melkein joka kerta välillä tuli niitä väärään kohtaan osuneita. Mutta se suotakoon. 
   Lunta on tässä parin päivän aikana tuprutellut mukavasti:-) VOisi kyllä olla vieläkin enemmän. Mimmi korvalääkekuuri loppui tänään. Viikon päästä on sitten luvasssa Mimmin kuvaus. Tänään tuli KOIRAMME ja BOKSERI-lehti :-D  Jospas tässä tulisi aloteltua hiihto ja pulkan vetohommia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)