29. marraskuuta 2009

Tokoilua!!

Tänään oli TOKO painotteinen päivä. Otin videolle kaikki reenit ja alan nyt katsella niitä. Toivottavasti nyt videon kautta löytyy virheitä, joita en muuten huomaa..
Ensin perusasento:
1.Suora ja tiivis!
2.Liian edessä ja väljä
3.Ok
4.Liian edessä
Tämän jälkeen vapautus. Tossa ei ole korjattavaa. Liikuin aina 10-20cm eteenpäin ja sanon SIVU. Ja käsi pysyy paikallaan housun saumassa. Namien tankkauksen jälkeen:
1.Suora ja tiivis
2.Suora ja tiivis
3.Suora ja tiivis
4.Suora ja tiivis
Ja välissä ja sivulla piti minuun katsekontaktia. MAHTAVAA!!! JEEes!
Samalla taktiikalla toistaen:
4x tiivis ja suora!!
Tehtiin seuraamisen "imutus" harjoitusta. Pidin kättä sopivalla korkeudella ja kiinni vaatteissa.Tehtiin 2 metrin matka, joka alkoi perusasennosta ja päättyi perusasentoon. Eka naksu perusasennosta (hyvä eli tiivis ja suora), kahden metrin matkalla neljä naksua oikeesta paikasta. Tuli suoraan ja tiiviisti! Ja loppuun perusasento (hyvä). Sitten omaa käytöstä: Olisi pitänyt kävellä reippaammin. Muuten hyvä.
Samalla tavalla:
Eka perusasento hyvä palkka ei "osunut Mimmi suuhun--->nousi ja lähti sitä etsimään (oma mokani). Otetaan uudestaan perusasento. Sitten imuttamalla 4 naksua, loppuun peruasento (hyvä) Tässäkin olisi voinut kävellä nopeammin. Perusasento hyvä, Kävelin niin hitaasti, että Mimmi "käveli peppu maassa" tästä tuli yks naksu, ennen kuin tajusin että mitä siinä tehdään. Sit vielä yks onnistunut, perusasento ja vielä katsekontaktista x2. Hyvä perusasento + 5 naksua imutus harjoituksesta+perusasento. Tässäkin olisi pitänyt kävellä nopeemmin. Perusasento +3naksua imutusharjoituksesta+perusasento ja vapautus. Samalla tavalla ja meni samalla tavalla :-) Ja taas samanlainen ja onnistui yhtä hyvin. Meinasi kuitenkin mennä "peppukävelyksi". TAuko ja samallalailla onnistui.
Samanlainen meni hyvin. Sitten M perusasentoon seuraa ja koukistan käden ylös naks kun katsoo ja loppuun perusasento.  ja tämä x7 OK.    Luoksetulonlähelläolemis harjoitus x 7 OK ja vapautus. Ja toistetaan ja menee hyvin vaikka pidän käsiä sivuilla!!  :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)