1. marraskuuta 2009

Pyhäinpäivän kuulumisia!

Aamulla  herätessäni ulkona oli ihana sää. Pakkasta melkein -10 astetta JES ja aurinko paistaa....
Lähdin ulkoiluttamaan M ja kameraani ja ajattelin ottaa kuvia SBY:n valokuvakilpailuun. Ulkona tulikin oltua melkein tunti. Jätin M istumaan ja kävelin jonkin matkan päähän, menin kyykkyyn ja kutsuin Mimmin samalla ottaen kuvia. Nousin ylös vähän ennen kuin M oli ihan perillä. NO sitten M teki hypyn suoraan kameran linssiin :-D Jäi melkoset kuola vanat:-D VÄhän kyllä nauratti. Onneksi sain puhdistettua metässä jotenkin sen linssin... Jonkin ajan päästä tein uudestaan saman. M istumaan, meen jonkun matkan päähän kyykkyyn ja M TÄNNE. Juoksi ja sain hyviö kuvia. Yritti taas hypätä suoraan linssiin, Mutta oli nopeampi :-DD
Ihan hyviä otoksia tuli otettua. 3 kuvaa lähetin kilpailuun. Kotona otettiin sitten vähän agia. Vaikka oli tarkoitus ottaa esteet ulos vasta keväällä. No otin 4 keppiä, aidan ja putken. Kepit meni hyvin. Ohjasin molemmilta puolilta. Oikealta puolelta ohjatessa pitää katsoo tarkasti  että M menee oikealta puolelta. Mutta sujui hyvin. Sitten laitoin kepeille ja jäin itse jälkeen kun Mimmi oli mennyt oikein sisään kepeille. Näitä toisin muutamia kertoja ja hyvin meni!! SItten tollasta harjotusta mentiin.




Välillä saatettiin mennä putki myös toisesta suunnasta. Meni hyvin. Yleensä namipalkalla,mutta pari kertaa myös lelulla palkkasin.Muutamia kuvia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)