29. joulukuuta 2009

Istu, maahan, paljonko on...? ja älypelit!!

Aamulenkin jälkeen aloitimme treenauksen. Ensin käytiin istumisen kimppuun. Siis kyllähän Mimmi osaa jo istua, mutta se tekee sen "väärin" tokoa ajatellen. Etutassut pesyy paikallaan ja takatassut hiilautuu eteenpäin. Takatassujen pitäisi mennä maahan niin kuin sarana ja etutassujen liikkua taaksepäin. Ja tietysti naksuttimella :) Alussa tuntuu hirveän vaikeelta ohjata niin että takatassut ei liiku, muutamien toistojen jälkeen se onnistuikin. Ohjaten istumaan, naks, palkka ja vapautus. Näin aina viisi ja sitten  kävin tankkaamassa lisää nameja.Eli 20 toisoa tuli tehtyä. Pitempi tauko ja maahan menon opetteluun. Tämäkin on tullut opetettu väärin; menee istumisen kautta. Oikein on etupää edellä. Tämäkin tuntui alussa vaikealta. Miten saan ohjattua niin.... Onneksi tämäkin alkoi sujua:-) Tehtiin maahan meno toistoja 25. Ohjasin, naks, palkka ja vapautus. Alkoi jo hoksata istumisen sekä maahan menon ideaa.
Iltapäivästä pelailtiin Nina Ottosonin dog: smarttia, spinnyä, casinoa, brickkiä jja  trikkeriä. Mimmin suosikki on ehdottomasti dog smart!! Trikkeriä ei ole vielä yrityksistä huolimatta hoksannut. Kuviakin tuli otettua!! Lisäilen niitä huomisen aikana jos ehdin...

Laskeminen on siis tämä temppu. Mimmi laskee kopauttamalla tassulla laatikkoa. Ensin naks siitä kun käyttää tassua laatikon päällä. (20) Lisäsin vihjeen paljonko on...? Jo tässä vaiheessa. (20) SItten naksuun piti laatikkoa läpätä kaksi kertaa (15). Meni mahtavasti. Pari kertaa tuli jokunen virhe muuten täydellisiä suorituksia :-D Tästäkin tuli otettua kuvia, jospa niitäkin lisäilen. Kuvien ottamine ja naks oli yhtäaikaa välillä aika ylivoimaisii. Koulutus kärsii liikaa. Jos kuvaajaa tarvitaan saa joku muu otta niitä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)