26. joulukuuta 2009

Löhöilyä ja pientä seuraamista

Pakkasta on taas noin -20 astetta. Joulu meni meidän osalta mukavasti. Mimmi sia lahjaksi röhkivän possun, luun ja nina ottosonin dog brick pelin. Kerran ollaan pelattu ja kyllä alkoi Mimmi tajuta ideaa. Itse sain koirakirjoja, korun, vatteita...

Eilen kävi kylässsä enoni melkein 3kk ikäinen lk saksanseisoja Onni. Aluksi Mimmi vähän purahteli, mutta pian juostiin taloa ympäri. Oli kyllä ihana otus. Aattona oli nakerrellut käteni ihan täyteen haavoja.
Mutta jos nyt puututaan tähän meidän treenipuoleen. Eli on joukun alla jätetty treenailut pois. Pakkasta on se 20 astetta, ei itseäänkään huvita hirveesti tuolla hytistä!! Lenkilläkin koira vain haluaisi jäädä portaille odottelemaan. Kyllä se perässä tulee. Ja hangessa seisoo kolmella jalalla ja joskus ulisee. Taas poikettiin aiheesta. Siis!!!! Tänään otettiin lenkin alussa pientä seuraaamista. Katseli aika paljon muualle. Lähettiin vain suoraan ilman perusasentoo aluksi. Kun ei oikein tykännyt istahtaa maahan. Tuli kääännöksiä oikealla, ihan ok ja 1 varmaan 25 metrin pätkä ja piti siinä kontaktia loistavasti!!! Käytiin sisällä lämmittelemässä ja sit leikittiin ulkona. Ohi ajanut auto oli niin kiinnostava ettei seuraamisesta meinannut tulla mitään. Saatiin pari lyhyttä onnistunuttta pätkää. Häiriönä myös jäällä pelaavat ihmiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)