1. maaliskuuta 2010

Tuusniemen ryhmänäyttely

Käytiin viime viikonloppuna Tuusniemellä ryhmiksessä. Lähdettiin matkaan lauantaina puolen päivän aikoihin. Ajomatka kesti 2h. Mimmi nukkui koko matkan. Suuntasimme ensin Kuopioon. Siellä kävimme kaupassa ja  lähdimme hotelliin siilinjärvelle päin. Yövyimme Kylpylähotelli Kunnonpaikassa. Mimmi ei edes haukkunut kun mentiin hotelliin :D Aulassa tosin oli hieman "pelottava" ihminen. Sitä piti hieman ihmetellä. Hotelli huone oli mukava. Siinä sitten käytin Mimmin kanssa ulkona. Lenkki maastot ei ehkä ollut parhaimmat. Mutta pärjättiin. Ja käytös oli taas hyvä. Käytiin sitten ihmisporukalla kylpylässä. Sen aikaa Mimmi sái odotella hotellihuoneessa. Kiltisti oli odotellutkin. Roskista oli hiemna tonkinut, mutta muuten hyvin :) Illalla ruoka ja hieman korvien putsausta, kynsien leikkausta ja "turkin viimeistelyä". Aamulla herätys olikin jo klo6!! Aaa.. Koiran kans ulos ja aamupalalle. Oli muuten ulkona sairaan kylmä ja hirvee tuuli. Ja onneksi autokin lähti käyntiin. Jossain vaiheessa lähdettiin ajamaan Tuusniemelle (Tuusjärvelle). Matkaa oli 30km, ja paikalla oli oltava siinä vähän yli 8.No hyvin kerkesimme. Näyttely järjästettiin Taimitarhalla kasvihuoneissa. Oli kyllä hieman vilpoista mutta pärjäsi. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen. Kehä alkoi 9 hovawarteilla, jatkui dobermanneilla ja sitten bokserit. Hirveesti eri ei hovawartessa tullut. Dobermanneissa vähän enemmän. Siinä Mimmin kanssa käytiin vielä ulkona ja leikittiin ja sit kehään. Boksereissa 2 urosta, joista molemmat saivat EH, Narttuja oli Mimmin lisäksi 3. Kaksi narttua sai H ja veteraaniluokan narttu oli ainut joka sai boksereissa ERIn. No sittten siihen meidän osuuteen. Mimmi oli aika intona kehässä. Ensin seisotettiin koiria (AVO luokassa 2 narttua) Ja juostiin 2 kertaa kehä ympäri. Me oltiin sitten ekana yksityisarvostelussa. Kun tuomari tuli katsomaan hampaita ja kopeloimaan Mimmiä. Mimmi vähän ensin pomppi ja pusutteli tuomaria. Sitten sau tuomari kopeloida Mimmin. Edestakaiset liikkeet meni kivasti. Sitten seisotin. Seisoi tosi nätisti kun juttelin sille hiljaa dui,dui.....  No Mehän saatiin sitten AVO T. Tälläsella arvostelussa:
"Hieman pitkärunkoinen narttu, joka saisi olla kauttaaltaantiiviimpi. Pitkä kuono. Hieman vierasilmeinen pää. Värin nokisuus korostaa vierasta ilmettä, niskassakin melkein musta alue. Hyvä lapakulmaus ja eturinta. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Pitkä lanneosa. Hyvät takakulmaukset. Hieman kaareva selkälinja,mikä voi johtua palelemisesta. Melko isot valkeat merkit. Hyvässä kunnossa, jäntevä ja lihaksikas. Avoin ja ystävällinen käytös."
Mutta mukava reissu oli. Unohdin tietysti ostaa kameraan pattereita, niinpä jäi kuvatkin sitten ottamatta. :-(
Mutta toisella kertaa sitten...
    Ilallala kävi vielä lk. saksanseisoja Onni kylässä. Koirat leikkivät keskenään, niin että matot olivat kokoajan rullalla :-D Esittelimme myös temppujamme :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)