30. huhtikuuta 2011

Hyvää Wappua!!

Torstaina käytiin ajamassa jälleen yksi jälki. Tällä kertaa alkoi pellolta meni metsää, eteni siellä melko suoraan. Välillä laitoin namia kokoajan, mutta suurimmaksi osaksi oli ilman.
 Odoteltiin vartti ja sillä välin tehtiin esineen ilmaisu treeniä. Eli pakastusrasia jossa kansi ja siellä nameja. Kun menee maahan niin että purkki jää tassujen väliin avataan yhdessä rasia ja saa palkkaa. Aluksi melko ahkerasti yritti tassuilla raapia ja pyöritellä rasiaa. Loppua kohden sitten se unohtui ja alkoi näyttämään ja paljon paremmalta. Kiva olisi saada tuo ilmaisu kuntoon mahdollisimman nopeesti, että päästäs yhdistämään se jäljellekkin. Tuon jutun kanssa ei kuitenkaan passaa kiirehtiä, joten ihan rauhassa edetään :)

Jäljellä alettin tehdä tiettyjä rutiineja. Alussa perusasentoon, valjaat päälle ja panta pois. Vähän rauhoittelua/hommaan keskittymistä. Sitten etsimään jälkeä. Ihan ok löysi jäljen :) Sen jälkeen kivasti eteni jäljellä. Nyt ei harhaillu paljoakaan eikä kulkenut niin korkealla nenällä kuin viimeksi. Suurinosa nameista taisi jäädä metsään... Jäljen loppuun jälleen löysi hienosti. Matkaa jäljellä n. 50m. Lopussa jälleen sivulle. Valjaat pois ja panta tilalla ja sitten pois jäljeltä.

 Perjantaina kävin jälleen Kajaanissa mukaan tarttui monenlaisia makupaloja mm.broilerin sydäntä ja lohinameja. Niitä onkin nyt kotona melkoinen kokoelma. Ei mimmikään voi tietää mikä siellä odottaa ;)
Lisäksi ostin irtorullan hakua varten. Jos kuitenkin saatas ilmaisua kuntoon.

Tänään kävin tekemässä jäljen mustikkavarvukkoon joka muuttui sitten suoksi. Kaksi ojan ylitysä ja tosi loiva mutka. Annettiin jäljen vanheta jopa 1,5 tuntia. Tavoitteena oli että ei kulkisi nenä korkealla, kun haju on ns. matalammalla maassa. Eikä leiju kamalasti --> jolloin voi jäljestellä nenä korkeammalla.

Siinä odotellessa sitten tokoiltiin. Eka koitettiin leikkiä, sehän ei neitiä tänään sitten kiinnostanutkaan... Hyppyä otettiin 30cm. Vihje ja mimmi hyppää, kun on toisella puolella palkka lentää. Lopussa tehtiin 3 viimestä seiso käsky ja palkka vasta sitten. Hyvin seisahtuu. Ainut että jää ihan esteen taakse. Kertokaas joku pitäskö saada kauemmas esteestä?

Sitten oli vähän kaukoja. Ihan suht hyvin meni. Ei liiku mihinkään suuntaan, mutta kyllä tuo jo minun mielestä jää vajaaksi istumaan nousussa...

Seuraaminen oli kyllä hyvä vireistä, mutta mimmiä aivastutti jostain syystä kamalasti. Siinä kun tyrski niin väljyyttä tuli ja keskittyminen herpaantui. Kyllä tuota paikkaa saa korjailla, oli semmosta aurausta ja väljyttä. Tehtiin vasemmalle loivaa ympyrää ja naksauttelin tiiviistä paikasta. Loppuun vielä 2 liikkeestä maahan menoa. Ekalla sanoin vahingossa että maahan, mutta hyvin meni siitä huolimatta. Toisella muistin sitten tööt:in. Seisominen oli myös hyvä :)
Ja ihan viho viimeseksi kaukoja. Ihan ok jälleen. En vaan ite oo tyytyväinen istumaan nousuun...

Jäljen nosti suht. hyvin. Meni hieman poikittain jäljelle ja meni takajälkeä pari metriä kunnes huomasi itse ja kääntyi takaisin.Eka ojan ylitys hyvä. Nyt työskenteli nenä paljon matalammalla :)  Montaa kertaa ei tässä poistunut jäljeltä. Toisen ojan ylityksessa oli hieman pyörimistä. Toisen ojan jälkeen alkoi suo ja siinä olikin melkosta pyörimistä, seilasi milloin missäkin. Ilman suurempia ongelmia löydettiin kuitenkin loppupalkalle :)

1 kommentti:

  1. Minun mielestä saa olla lähellä esteen takana? :)
    Teillä sujuukin sitten hienosti! Meillä tuo jäljestys on semmosta sähellystä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)