28. huhtikuuta 2011

"Kumipallona luokses pompin!"




Tuossa vähän esimakua tulevasta kuvamateriaalista... Nuo ovat vielä muokkaamattomia, mut ihan sama...

 Eilen käytiin pihalla tokoilemassa. Nyt suunnitelin suht. tarkasti mitä tehdään. Eli
 - luoksetulot
 - seuraaminen (onko hyvä?)
 - kaukot

Pilkoin sitten taskuun kanaa ja peuran sydäntä. Tuon kanan sai älyttömän hyvin pilkottua. Ja mimmille maistu ja olikin ihan fiiliksissä. Aluksi hieman leikittiin. Revittiin ja nakattiin patukkaa. Nätisti toi JOPA takaisin ;D
Alotettiin luoksetulolla (tässä siis uusi vihje tule). Matka oli 5m, joka oli aivan liian lyhyt ja hipsutteli sitten eteen istumaan ja siitä nätisti sivulle vihjeestä :D   Toinen oli jo 15m. Vauhti oli nyt älyttömän hyvä ja suoraan eteen ja vihjeestä sivulle. Älyttömän tyytyväinen olin. Seuraaminen oli aivan superia. Tuolla oli vire niin mahtava ettei mitään rajaa. Oli koko ajan skarppina, paikka oli hyvä lukuunottamatta käännöksiä. Ne taidetaan nyt ottaa tehotreeniin.

Ajattelin nyt ulkona kokeilla palkkaamista taakse eli heitän namin sinne. Sisätiloissa en ruvennu edes yrittämään. Eka istumaan nousu oli hyvä, mutta totesin että paljon parempi palkata tuota viemällä nami suoraan suuhun. Sitten otettiin ihan i-m-i-m vaihtoja. Hyvin meni. Toisella kerralla viimeisen toiston kohdalla koitti pikkusen mönkiä eteenpäin joten siitä piti muistutella. Lopuksi vielä leikkiä ja virtaa riitti pikku houkuttelun jälkeen hyvin siihenkin. Melkoset repimisleikit olikin :)

Jäävät saavat nyt olla jonkin aikaa tauolla, koska ovat niin älyttömän hyvällä mallilla :D

Huomenissa tulossa sitten postaus tämän päivän jäljestelyistä. Niin ja nuo kuvat kannattaa klikata isommiksi. Näyttävät muuten älyttömän epätarkoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)