14. kesäkuuta 2012

Pääskyt kaartelee, vedet lämpenee, pilvetön taivas...

Nyt ollaan saatu onneksi nauttia hieman kesäisemmästä säästä ;) Ollaankin otettu oli irti jos suinkin vaan ollaan ehditty. Tiistaina käytiin semmonen viitisen kilsaa kävelemässä ja sitten hieroin Mimmin. Muutenhan oli ihan ok:n tuntunen, mutta selässä selvästi muutamassa kohdassa jumeja. Eikä rullaus selässä onnistunut niin hyvin kuin yleensä. Olen yleensä hieronut Mimmin muutaman viikon välein ja kyllä siinä liikkumisessa on huomattivissa parannusta :) Näin siis jatketaan.

Eilen sitten päätin ottaa ruudun aivan uuteen käsittelyyn. Aiemmin tehtiin se niin, että lähetin 3mx3m ruutuun jossa pieni kosketusalusta. Jostain syystä se ruutuun sinkoaminen on nyt muuttunut sähläämiseksi. Kosketusalustalla oli myös aluksi muutama nami. Ennen ruutuun lähettämistä valmistelut on, että Mimmi tulee sivulle kyykistyn hieman ja silitän kerran etujaloista ja sanon ruo. Sitten nousen ylös ja sanon ruutuun. Jossain vaiheessa sinkosi sinne. Nyt on ihan periaatteessa lähtevän näköinen. Tekee niin että lähtee sähläämään jotain ihan muuta tai sitten jää nykimään sivulle, että meenkö, no enkö, meenkö... Kyllä se siinä vaiheessa lopulta menee, mutta ARG! Toinen probleema on ollut se ruudun "loppuasento"  Ensin ajattelin, että seisominen ja sen jälkeen maahan. No tätä kokeiltiin periaatteessa erikseen varsinaisesta ruudusta. Toimi järkyttävän huonosti ja Mimmistä tuli entistä epävarmempi. Mimmille pitää olla tosi selkeet ja "tutut" toimintamallit, että se  tekee homman sata lasissa. No olisihan tämänkin varmaan saanut treenillä kuntoon, mutta en näe mitään ongelmaa siinä, että koiraa tietää itse hakea ruudun keskelle maahan. Itse karjaisen sen käskyn hyvässä välissä siihen. Tämä toimikin sitten varsin passelisti :D Ennen sitä oli otettu, muutama vauhti lähetys ruudussa olevalle kosketusalustalle. Siinä kyllä toimi singon lailla. Nopeasti myös maahan meno hommassa aloin kasvattamaan etäisyyttä ja sehän pelitti ;)

Illalla innostuin vielä hieman ottamaan näyttelytreeniä. Seisomista ja vähän juoksemista. Ja hyvinhän se sujui. Tuli myös kannettua yksi aita ja putki pihalle ja siinähän Mimmi pääsi sitten loistamaan muutamissa koukeroissa. Näyttää se kuitenkin nauttivan siitä :D Itellä ei vaan ehkä kiinnostus riitä niin siihen agilityyn. Kattoo nyt jaksaisko kuitenkin aina välillä hieman. Mimmi ei kestä kuitenkaan kovin montaa toistoo ja siinä esteiden kantamisessa on aina oma hommansa. Eikä niitä viiti jättää pellolle "sekasin".

Loppuun otettiin vielä kaksi ruutua niin, että ruutu oli eri paikassa. No jälleen lähti "ruutuu". Aattelin jo että vau sehän toimii, mutta neitihän käy kaatamassa kulmamerkin tyylillä. Naamalla iloinen virne. No eikait siinä. Toisella yrityksellä meni sitten ihan oikeaan paikkaan. Pienen häkellyksen seurauksena meni maahankin. 

Tänään sain sitten terassilla aurinkotuolissa loikoillen lueskella Koiramme -ja Canis -lehden Mimmin kanssa. Ja molemmissa lehdissä oli niin mainiot jutut kerrankin. Varsinkin Koiramme-lehden bokseri juttu :) Canis lehti on kokonaan luettu. Koiramme-lehteä on vielä hieman jäljelle ;)

Illasta otettiin sitten yksi ruutu. Ensinhän Mimmmi "oli taas sen näkönen että olisi menossa RUUTUUN". No juoksi sitten tikapuille. Uusi yritys hiukan lähempää niin johan onnistui. Maahan meno ruudussa ja oikein jätti palkka. Sitten liikkestä seisominen. No meni sitten hienosti ja nopeasti maahan. Toisella yrityksellä tosi nätisti ja palkkaus nopeasta stopista. Sama maahan menona x2. Ja voi miten nätisti ja nopeasti menikään. Superpalkka siitä. Ja loppuun sellanen mukava luoksetulo. Vauhdilla tuli ja tästäkin sitten oli luvassa superpalkkaa.

Vaikka ei nyt mennykkään ihan oikein aina ensi yrittämällä oli koira kuitenkin hyvässä vireessä ja teki täysillä mikä on pääasia :D Tommoset pikkumokat ei mitään haittaa.... vielä tässä vaiheessa ;)

1 kommentti:

  1. Voikun minäkin jaksaisin noin ahkerasti treenata jotain! :O Mulla kun meinaa tuo treenaus jäädä pelkästään noihin harvoihin ohjattuihin treeneihin, Fannikin vaan harmaantuu kun on niin vähän aivojumppaa ja Aava leikkii Sallin kanssa vaan.... ehkäpä sitä vielä näin kesälomalla innostuisi enemmän :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)