21. kesäkuuta 2012

... Istuimme hetken yhdessä ja avaruus katsoi meitä...

Viime kerralla unohtu kertoa, että tein koirille kasvismössöä. Laittelin vähän kaikkea mitä löytyi. Hyvin on maistunut ja eikä Mimmillä ole ollut edes mitään kutinaa :) Muuten tämä viikko on ollut melkosta hulinaa. Kaiken näköstä hommaa on ollut siitä johtuen kaiken näköinen treeni on ollut ihan nollassa. No periaatteessa ihan hyväkin. Hyvä kun on edes pikku lenkeille ehtinyt. Huomaa kyllä koirastakin, että on piiikkusen tylsää... Nyt alan ymmärtää bokserin omistajia. Meidän rauhallinen bokseri on kamala häslä ja koko ajan täytyy olla siinä vieressä kytiksessä, että mitä tehtäis....

No toissa päivänä sitten ryhdistädyttiin. Otettiin yksi ruutu, joka toimi varsin passelista. Kuten edellisillä kerroilla. Sitten hiukan sellaista seko seuraamista. Hyvä virehän siinä oli, ei mitään. Mutta se väljyys mikä siinä on... Loppuun vielä kolme hyppyä ja toimi muuten hyvin, mutta se pakittaminen saattaa hiukan unohtua. Siitä kun hieman vihjaa niin kyllä sitten.

Eilen sitten kaksi ruutua ilman kosketusalustaa. Vaikka olikin hieman kummastunut painui kuitenkin maahan. Toisellakin kerralla onnistui. Seuraavalla kerralla varmaan sitten taas kosketusalustan kanssa. Samalla kun rakensin ruudun Mimmi oli paikalla olossa. Hyvin pysyi eikä hötkyillyt mitenkään. Ei edes lonkahtanut :D
Sitten muutamat kaukot. Koira maahan ja kolmen metrin päähän. Kahdesti kokeiltiin ja molemmilla kerroilla nousi seisomaan, vaikka tarkoitus oli tehdä I-M-I-M kaukoja. Sitten hiukan avitin lähempää kunnes onnistui neljästä metristä molempiin suuntiin.

Tänään käytiin myös M&M:ssä. Ostin vähän lisää herkkuja, uusi kelluva frisbee, luita, öljyä ja tietysti ruokaa.     Saatiin vielä 3kg:n säkki kaupan päälle. Ollaan vähän mietitty, että tilattas muutama pötkö NEUta. Katsotaan miten se sopisi Mimmille ja sitten mietitään jatkoa.

No joka tapauksessa Hyvää Juhannusta kaikille! Toivotaan että saadaan nauttia kauniista säästä!


4 kommenttia:

  1. Olihan se aika yllätys tuo serti kun se niin kovissa on ollut, mutta minkäs sille voi kun on lyhyt kuono ja ryppyinen pää ;) Oisihan niitä kiva enemmänkin saada, mutta onneksi on tuo yksi nyt ainakin! Juu, on trakoituksessa tulla messariin, ilmeisesti kahtenakin päivänä kun äitiä jäi harmittamaan kun oltiin vain yhtenä päivänä. Ne veljen kisat on vissiin taas sillei samoihin aikoihin, mutta ei voi mitään... Muuten en tiedä Aavan pennuista, ei ole urosta vielä mitenkään erikoisesti kai etsitty, mutta kuulemma jo ehkä jopa ensi juoksuista, jotka ovat jo joulun tiennoilla tai sitten viimeistään sitä seuraavista, en tykkää että niin pian, mutta ei voi mitään :) Niin siis tietenkin vain jos on terve 2 v kuvissa! toivotaan! Aava menee sinne kasvattajille, ne nyt asuu onneksi tuossa 7 km päässä, mutta ei saada vissiin käydä ollenkaan kattomassa sitä ettei se halua kotia sieltä, kai pitää joku vakoilukamera hankkia ;) Joo, nyt sattuu kesällä olemaan vähän enemmän harrastukisa ainakin Aavalla, mutta pitäisi sitäkai kotonakin välillä harjoitella... Ja on Salli kyllä Vaaás kennelistä.
    Minne olet jatkamassa omia opintojasi? Hyvää juhannusta myös teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmaan sitten messarissa nähdään :) Jospa tänä vuonna ehdittäs vaihtamaan edes muutama sana ;)
      Lukioon olis tarkotus. Jokos sulla on jotain suunnitelmia?

      Poista
    2. Joo, ehkäpä nyt sitten :D
      Aijaa....kyllä menen itsekkin sitten ysin jälkeen tuohon Muuramen lukioon, siitä sitten ehkä eläinfysioterapiaa jatkoksi aikanaan ;)

      Poista

Kiitos kommenteistasi :)