27. lokakuuta 2009

Ei tahdo mikään onnistua....Mutta sitten...

Elikkäs kyse on jälleen luoksetulon lähelläolemis hatjoituksista! AIVAN JÄLLEN kerran, luit aivan oikein!!JAtkoin ohajaten käsillä oikeaan paikkaan, tai oikeastaan riitti jos laitoin kädet mahani päälle ja sanoin TÄNNE!. Tuli tosi hyvin, suorasti ja tiiviisti kun teki näin, mutta sitten jos kädet ovat sivuilla niin MImmi tulee istumaan eteen kieroon, sivulle ja mitä kaikkea se keksikään.... Kun olen kerran ohjannut käsillä oikeaan paikkaan voin ilman ongelmia laitta kädet sivuille ja vaikka heilutella käsiä. Paikka pysyy. Lopussa tuli pari onnistunutta toistoa ilman että tarvitsi ohjata käsilä :-D
  Samanlainen reeni uudestaan, välillä tuli tooosi mallikkaasti eteen ilman että tarvitsee käsillä auttaa. Näin hyvin onnistuneita oli siis vain muutama. Ja taaskin jatkui tämä kun sanon TÄNNE mimmi menee maahan, tulee sivulle...EIIiiiiii!!! Onpas vaikeeta..
   Tänään sitten käytiin ekaks vähän ulokoilemassa ja alettiin reenailla vasta sitten. HUOMENNA JATKUU....... NYT NUKUTTAA NIIN PALJON ETTÄ TÄYTYY MENNÄ KUORSAAMAAN SÄNKYYN :-)

JATKUUUuuu.........

Käsiapuja vähennetään... Meni sata kertaa paremmin. Yön aikana ovat ilmeisesti jutut muhineet pikkuisen bokserin kallossa. Epäsäännöllisesti autoin alussa pari kertaa ja muutamia kertoja harjoituksen keskivaiheilla. Pari kertaa asento oli vino --->siirryin pois ja uudestaan TÄNNE.
Näin toimi paremmalla motivaatiaolla. 
    Myöhemmin:
Vähenetään käsillä ohajaus mahdollisimman vähäisiksi. Oli suunnitelmani. Harjoituksen aikana otin käyttöön "raa'an linjan" Palkkaa ei tule jos et tule suoraan ja tiiviisti. M teräästäytyi huomattavasti. Eikä vain "nukkunut".Motivaatio oli siis 1000000 kertaa parempi!!!! JEssSSss!!
     Torstai iltana leikkasin kynnet, sujui hyvin. Korvalääkkeen antaminen on paljon helpompaa kuin alussa. Enää ei tarvitse käydä siiitä asiasta "taistelua". Otin lyhyitä seuraamispätkiä. Kontakti oli OK, välillä olisi voinut olla parempi. Pari eteen tulemista. Onnistui :-D JA siitä sitten sivulle -->OK
    Lenkit ovat siirtyneet aikalailla pimeän aikaan. Onneksi tänään paistoi kuu niin ei tarvinnut otsalamppua! (-:
Otin kaksi luoksetuloa. Mimmi sivulle, VALMIS (tästä nami), PAIKKA, Kävelin 30 askelta, TÄNNE, juoksee täysiä kohti. Tuli semmonen olo, että pysähtyykö toi ollenkaan vai tuleeko suoraan polviin pahki. Onneksi ei tullut (NIIn on  joskus käynyt)... Tuli hyvin eteen ja SUPERPALKKA!!!
Samanlainen toisto uudestaan, nyt M jarrutti aiemmin. Pidin itse kumminkin enemmän ensimmäisestä. Sitten seuraamista, kontakti loistava--> super palkkaa. Ensin SIVU, VALMIS (nami), SEURAA (nami), liikkeelle. Ekassa oli superkontakti. Nami tuli 10 askeleen jälkeen,kun kontakti oli niiin hyvä! :-D Sitten täyskäännös samanlaisen kaavan tapaan, askelia oli 5, Käännöksessä oli väljyyttä ja kontakti tippui. Viimeinen olikin käännös vasemmalle, ja saman kaavan tapaan. Meni tosi hyvin!!!

EI ole totta taas mua nukuttaa!!! ei pitäs jättää kirjoitusta näin myöhään...ZzzzZZzzZZzzZZZzZZZzzzZZ.....ZzzZZzzzZzzZZzzzzzzzZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)