22. lokakuuta 2009

Käynti eläinlääkärillä ja kertumusta reenailuista

Eilikkäs eilen muisteltiin Mimmin osaamia temppuja.Kuviakin tuli rärsittyä, mutta laiskana en jaksa ladata niitä tänne kun kestää niin kauan): Ja lisäksi luoksetulon lähelläolemisharjoituksia.Ilman käsillä ohjausta. Otti paikan tosi MAHTAVASTI!!!!!! JEss!!
  Mentiin ulos ja otettiin agia. Tai alunperin oli vain tarkoitus ottaa kuvia, jos olisi joko hyvä tullut olis lähetetty se sitten SBY:n valokuvaus kilpailuun. En ole otoksia vielä kovinkaan tarkasti katsellut. Palataanpa takaisin agilityn ihmeelliseen maailmaan... Tässäpä oli mitä harjoiteltiin. Oikeastaan hiottiin vain keppeihin nopeutta.... ja otetiin kuvia....



Mimmi meni kepit loistavasti. "Pomppi" ne oikein vauhdilla!! WAU!! Otettiin muutamia toistoja vain kepeillä ja sitten pari niin että ensin kepit ja sitten  aita. Hyppäsi aidan kyllä tosi hauskan näköisesti. + muutama toisto aidalla. Ohjaten, ja kutsuhyppynä. Ohjasin kepit sekä aidan aina esteen vasemmalta puolelta.
Sitten lääkäri kuulumisia. Elikkäs korvissa oli hiivaa. Vasemmassa -1 ja oikeassa +1 tai jotenkin noin. Oli kuitenkin aika vähän. Saatiin 3 viikon Canofite vet. kuuri. Loraus korviin aamuin illoin. Korvat puhdisttetaan ennen ja annetaan kuivahtaa ja sitten lääke. JA Mimmihän tykkää tästä. Tulevat seuraavat 3 viikkoa olemaan tässä asiassa melkoista taistelua.....
Sitten tämän päivän reenailuja. Puoleen päivään asti oltiin Kajaanissa eläinlääkärin jälkeen Mimmi sai odotella autossa ja käyttäytyi hyvin. Pari kertaa piti haukauhtaa ohikulkijoita. Kotona sitten otettin TOKOn alkeishyppy harjoituksia. Laitoin maton oviaukkoon ja teippasin ovenkarmeihin 10cm korkean pahvin. Astuttiin yhdessä yli HYPPY ja palkka toisella puolella. Heitin namin toiselle puolelle HYPPY Mimmi söi sen ja palasi takaisin HYPPY. NÄin teimme muutamia kertoja. Kertomusta luoksetulon lähelläolemis harjoituksista. Eka istuin vain tuolin reunalla (vähän kädellä näytin aluksi) TÄNNE ja palkka, kädet sivuille jos pysyi palkka. Näin muutamia kertoja. Sitten Kädet kokonaan sivuilla ja TÄNNE. Mimmi tuli eteen istumaan JA vielä tiiviisti ja laittoi kaulan tiiviisti mun masua vasten. JESSSS!!!!! TOistettiin joitakin kertoja. Taukoa...... Ja nousin ylös. Jalat oli tiiviisti yhdessä. Ja varpaat käännetty ulospäin. Kokeilin ensin onnistuuko ilman että näytän käsillä. Ei onnistunut -->>> Ohjasin kädellä oikein niinkuin tehtiin kun minä vielä istuin tuolilla. Ja tälllälailla reenailtiin. Aluksi oli kaukana mutta varmuuden myötä tuli tiiviimmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)