20. lokakuuta 2009

Hmm....

Eilen kun harjoiteltiin luoksetulon lähellä olemista(edessä istuminen mahdollisimman tiiviisti) tuli pieniä onegelmia mukaan. Kokeilin tulisiko Mimmi jo ilman että tarvitsisi käsillä ohjata. No eipäs se onnistunut. Sitten vaihdettiin parempiin makupaloihin. Lopussa alkoi hoksata että pitää tulla eteen. Yritti monta kertaa tulla sivulla olivien käsieni luokse tai laittoi päänsä mun polvelle.. Jos itse tuli eteen istumaan väljyyttä oli liikaa, vaikka tulee tiiviisti kun laitan kädet masuni päälle.
  Ollaan nyt madottamassa Mimmiä. Madotetaan axilurilla. Sitä pitää antaa kolmen päivän ajan, nyt on menossa toinen päivä.
  Sai otus just käyttää vähän nenäänsä. Piilottelin nameja ympäri huonetta osa oli tyhjissä pahvirasioissa. Nyt neiti kuorsaa omassa häkissään tuossa vieressä :-D.
  Torstaina ollaan menossa eläinlääkärille. Kuunnellaan sydän (vihdoin!!) Mimmillä on ollut pitkään korvassa "töhnää" vaikka joka päivä puhdistaisi seuraavana päivänä olisi taas ihan reippaasti. Mennään nyt sitten näyttämään korvaa tohtorille. Joulukuussa mennään sitten lonkka,- selkä-ja kyynärkuvauksiin. Toivottavasti siellä ei sitten ole mitään karmivaa... Mimmin sisaruksilla ei ole kuulunut sydämestä sivuääniä. Lonkat ovat olleet B/A ja C/B. Selkä on ollut sp0 ja sp1. Kyynäreet 0/0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)