18. lokakuuta 2009

Lomailua!!

Nyt ollaan siis syyslomalla. Eilen ei treenailtu paljoakaan. Tänään otettiin luoksetulon lähelläolemisharjoituksia. Oli tiiviisti ja pysyi hyvin. Ohjasin ensin kädellä oikeaan paikkaan. Mimmi pitää automaattisesti itse päätä kiinni minussa. Pystyn käyttämään käsiä selän takana ilman että paikka muuttuu. Kun tämä onnistui heiluttelin käsiä sivuilla JA tämä onnistui! On se vain tosi taitava koiruus, yllättää ain treeneissä! Otettiin lyhyitä seuraamisia kanan paloilla. Kontakti oli aivan loistava!!! Lisäksi otettiin perusasentoa. Näissä tulee liian eteen ja sitten kieroon. Ja lisää reeniä. Pitää vielä ohjata oikeaan paikkaan.
Iltapäivästä opeteltiin pyörittämään purkkia nyt kun sain hankittua uuden naksuttimen (onnistuin särkemään entisen). Ensin Mimmi yritti jos se nami tulisi "jos istun, menen maahan? No eikö? Hei mä keksin TYLSÄÄ!! Eikö? kosken purkkiin? JEs namia!!" Sitten taas tarjosi tylsää-toimintoa. Ennen kuin hoksasi taas purkin. Välillä saattoin useasti koskea purkkia, mutta sitten meni taas maahan tai/ja tylsää asentoon. Bongatiin ikkunasta myös palokärki.
Tultiin just hakumetästä. Saatiin hankittua pk-valjaat ja täytyihän mennä kokeilemaan:-D Ensimmäisellä pistolla oli namipalkka. "Ukon" löytäminen kesti vähän aikaa, mutta löytyi. Sitten pikkuveli bongasi varpuspöllön ja sitä PITI mennä "ihastelemaan". Toisella pitolla palkkana toimi taas nami. Löysi paljon nopeammin. Kolmas pisto oli samassa maastossa kuin ensimmäinen pisto. Nyt vaihdoimme lelupalkaksi. Toimi hyvin. Neljännellä pistolla oli myös lelupalkka ja maasto oli sama. Etsi hyvin. Ja palkkana oli kunnon lelun repiminen, josta Mimmi tykkää!! Kotimatkalla heitelin maahan vielä nameja Mimmin etsittäväksi. Sai neiti vielä vähän nuuskia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)