3. heinäkuuta 2010

Jälki x3

Aamulla tehtiin heti metsään noin 20m jälki. Alussa, lopussa ja välissä palkka. Ajettiin sitten jälki ihan heti. Alettiin myös harjoitella jäljen ylösottoa. Noin 20cm päässä jäljestä sanoin etsi jälki ja´Mimmi lähtee jäljestämänn tosi tarkasti. Välipalkan syö siinä. Ja alkaa loppu pätkä. Senkin jäljestää tarkasti. Pari metriä ennen jäljen loppua meni pari metriä jäljen vas. puolelle. Epäilin että lähti jäljestään mun jälkee, kun olin tehnyt jäljen valmiiksi, en sitten päästänyt sinne ja nopeesti palasi takaisin jäljelle ja loppupalkka olikin sitten siinä. Sitten lähdettiin veneilemään, mutta ilman mimmiä. Ja sitten serkun synttäreille, ja sitten grillille koirat mukana.
Sitten kotiin tullessa mentiin tekemään vielä kaksi jälkeä. Oli muuten metsässä hirveesti itikoita :( No eka jälki oli 2m, alussa ja lopussa palkka. Toinen jälki oli vähän yli 20m´, alussa, lopussa ja välillä palkka. Molemmissa maa oli sammaleista jossa vähän varpuja. Mimmi odotti silä aikaa puuhun sidottuna kauempana kun kävin tekemäss jäljen.
Eka jälki meni hyvin. Ennen kuin olin kerinnyt suutani avata oli koira jo jäljelle. Ja pari metriä jäljesti oikein hienosti. Sitten heti perään toinen jälki. Taas oli jäljellä ennenkuin kerkesin mitääs sanoa. Tarkasti välipalkalle asti. Siinä söi namit. Ja jatkaa loppupuolta. Ihan lopussa alkoi hieman pyöriä. En päästänyt kovin kauas. Nopeesti taas palasi jäljelle ja taas tupsahti suoraan loppupalkalle. Olin jättänyt namipussin mättään taakse, kun Mimmi löysi sen sieltä sai vielä vähän extra palkkaa :)

1 kommentti:

Kiitos kommenteistasi :)