19. heinäkuuta 2010

Uimista ja tokotusta

Päivällä vaan löhöiltiin sitten illasta lähdettiin uimaan. Tarkotus oli mennä ohjattuihin treenaamaan agia, mutta se  meni sitten vähän läskiksi, kun ei ois keritty yms... Uimassa oli taas kivaa. Kun rannalla ei ollu yhdessä vaiheessa muita päästettiin mimmi irti. Kerran se vaan lähti nuuskiin pusikoita. Mutta taas käekettiin lelua hiekkaan. Ja juostiin veteen. Pomppikin useemman kerran syvemmälle kuin ennnen oli tullut vapaaehtoisesti. Mutta taisi molemmille jäädä tosi kiva olo tosta. Ei ollu edes pelastusliivejä.
Illalla sitten hieman tokoa. Maahan menoa, sieltä ylösnousemista, eteentulemista ja pari perusasentoo.
Ma 19.7.2010
Alkoi: - Päättyi: -

Paikka: takapiha

Tilanne ennen harjoitusta: Ylös nousee jo lähes pelkästä vihjeestä. _Keppi on vaan yläviistossa liikkumattomana. Maahan menossa kepin alle jää jotain 5cm

Kriteeri: Vihjettä lisäillään molempiin, maahan menoon ja seisomaan nousuun. Tööt & up. Ja kepin matkaa alas hieman lyhennetään.

Harjoituskerrat: Noin 20. Videolta en jaksa laskee kun pitäs laskee ylös nousut ja maahan menot, mutta yli 80% onnistui :)

Tilanne harj. jälkeen: Vihjettä lisäillään molempiin, maahan menoon ja seisomaan nousuun. Tööt & up. Kepin palluran alle jää 10cm. Ylös nousee vain kun pitää keppiä aikalailla sivulla, vihjeestä up

Kommentit:Tosi kivat treenit oli kyllä.


Sittten eteentulemista. Olin tosi tyytyväinen miten tuli. Nami tuli suusta vain kerran yritti vängätä sivulle. Ja loppuun pari perusasentoon tulemista. Tulee kieroon edelleen. Ei taidettu loppuun asti treenata sitä kunnon tapaa. Jos kädellä hieman auttaa tulee uudella tavalla hienosti. Videoita yritin lisätä mutta en jaksa tuntia kauempaa yrittää ladata niitä.

Huomenna käskitytään täysin tokoon. Ja jospa tulisi lähdettyä treenaamaan läheisen koulun kentälle jotain helppo...

1 kommentti:

Kiitos kommenteistasi :)