17. heinäkuuta 2010

Päivä täynnä onnistumisia

Aamulla tein takapihan metsään noin 2m jäljen. Oli pääosin sammaleista, pari varpua siellä täällä. Alussa välissä ja lopussa oli yksi lohinami. Jäljelle lähti melko huonosti motivoituneena, mutta tosi hienosti itse jälki sitten meni, tarkasti. Vauhti oli melko hidas, mutta mulle tuo pääasia on tarkkuus. Kaikki namit söi. Mimmistä on paljastunut melkoinen marjarosvo. Mustikoita syö suoraan mustikanvarvuista. Siinä ei ole mitään varastamista. Mutta mansikat häviää mansikka maalta tosi nopeesti kun Mimmi pääse ulos. Ja kielloista huolimatta se on aina siellä. No marjat on terveellistä  ravintoo ;)
Siinä aamupäivästä myös hieman tokoiltiin. Eka leikkiä. Ei oikein syttynyt tekemään. Loppua kohden kuitenkin parani. No lelu sitten taskuun. Ja eteentulemista. No eka toisto onnistui, mutta sitten alkoi väkisin vängätä JOKA toistolla sivulle. Menin istumaan sellasen styroksi jutun päälle. Ja toistettiin samaa mitä sisällä ja tuli ilman mitään käsiapuja siihen eteenistumaan. Mutta ylhäällä se ei kerta kaikkiaan onnistu. Muutama onnistunut saatiin sitten loppuun tehtyä. Niissä annoin käsiapuja ihan mielettömästi. Paristi perusasentoon tuleminen. Lopussa leikkiä. Ja lelupalkalla perusasentoon tuloa. Ja toimikin : D Nyt leikki ihan täysillä. Taisteltiin lelulla. Jätin useaan kertaan istumaan. Ja menin uudesta jääkaapista tulleen pahvilaatikon sisällä piloon. Oli niinkun 2 seinää, katto ja takaseinä. Nopeesti tuli taas jatkamaan leikkiä kun kutsuin. Ja kesken treenailuja nämä kaikki roinat kiinnosti mimmi niin paljon. Ja kerran kävin heittämässä lelun pellolle ja päästin mimmin vaan hakemaan sen sieltä, ja hienosti hakikin : D
Käytiin sitten veljen kanssa metsässä kävelemässä. Ja niinkuin jokainen meidän yhteinen retki sekin päättyi niin että toinen lähti kotiin ja toinen jatkoi matkaa ;)  Mimmin kanssa käytiin yhellä kivellä ja sitten tultiin kotiin.

Illalla kävi äitin kanssa 7km lenkillä, ja meni syömään mansikoita. Räpsittiin kuvia. Ja tokoiltiin. Taas eteentulemisessa vänkäsi sivulle. Sitten keksin että laitanpa tän namin suuhun, lohinami joka haisee, yök!! No kappas nyt tuli täydellisesti oikeaan paikkaan naks ja tiputan namin. Tehtiin sitten noin 10 toistoo ja kaikkihan ne onnistui. Ja jälleen aluksi leikittiin ja pyydystettiin namia ( =pidän avonaisella kädellä yhtänamia ja liikun sen kanssa äkkinäisesti ja sellasta saalistusleikkiä namilla). Lopusssa vielä seuraamista. Lelu palkalla. Taskussa lelu ja sieltä repäsin sen leikittäväksi parin askeleen jälkeen. Ja ihan kivasti se sitten menikin.

Sitten kaksi jälkeä. Eka vaan naksuttelin valjaiden näkemisestä, koskemisesta, ja niinden pukemisen yhteydessä.  Koira kiinni ja kävin tekemässä kaksi jälkeä. Annettiin jälkien vanhentua hetki ja sillä välin hieman seuraamista nami joka kerta suusta. Nyt oli vähän "paremman makuiset namit" Ei haissu hirveelle. Ekoilla tiputuksillahan  se meni heti maahan. Mutta pikkuhiljaa sai paremmin ja paremmin kopin. Eka perusasentoon nami, pari askelta seuruuta ja nami. Ihan kivasti seurasikin. Saisi olla hieman tiivimpi, muuten hienosti.  Noin 4m molemmat. Vain alussa ja lopussa palkka. Eka jälki tosi tarkasti. Ei kertaakaan lähtenyt jäljeltä minnekkään : D : D  Kaikki palkatkin söi rauhassa. Toinen jälkikin meni hienosti. Keskivaihella nosti kuonon pois ja nuuski vasemmalle, varmaan koska siinä oli pitkää heinikköö vasemmalla puolella ja mun hajua oli tarttunut sinne. Mutta loppuun asti tarkasti. Voi että hypin ilosta jäljen jälkeen : D Eka jälki oli varpuisessa metsässä. Ja toinen tien reunassa pääosin hiekkapohjalla. Vasemmalla puolella oli pitkää heinikkoo. Mua jo vähän jännitti että mahtaa olla liian vaikea kun on tollanen hiekkapohja. Ekan jäljen alussa tyhjensin meikäläisen mielen; ihan sama miten menee, ei  paineita saa mennä huonostikkin ihan sama. EN tiiä sitten oliko tuolla vaikutusta periaatteessa voisi olla. Kun epäonnistuneilla jäljillä mulla on ollu vähän sellanen kyllä sä osaat ala mennä, tollanen tiukka, jännittynt asenne, Nyt vaan mentiin rennosti !!!

Tulipas taas piiitkä tekti ainakin, mulle. Mutta kun paljon puuha ja innostuu kirjoittamaan niin ei voi mitään. Huomenna annetaan jäljen olla ja treenataan toko tai temppua, ja jos kyyti saadaan niin käydään uimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)