13. heinäkuuta 2010

Maalaistollo lähes viikon kaupungissa

Eli keskiviikkona lähdettiin kohti turenkia enoni rakennukselle. Koirat olivat tosi kiltisti kokomatkan peräkontissa. Perillä sitten eka käytettiin ulkona. Ja sisällä oli tosi nätisti vaikka oli juhannuksena murisi yleensä kun toinen koira (onni) tuli liian lähelle. Päivät koirat olivat sisälle kun me oltiin uimalassa, puuhamaassa, shoppailemassa, korkeasaaressa. Tosi kiltisti olivat joka päivä. Ei ollut sotkettu yhtään. Ja minusta alkoi tuntua että haukkuminen lenkillä on vähentynyt huimasti! Voiton puolella ollaan. Pieni murahdus saattaa kuulua. Mennään ohi että talutan vaan ohi ja pidän samalla valjaista.Mopoille joista lähti tosi kova pärinä piti haukkua enemmänkin. Yksi ilta käytiin uimassa. Ekaksi ei suostunut kahlailemaan. Mutta kun vedessä alkoi enemmän tapahtua. Veli kalastelin pikkukaloja haavilla. Tuli mimmikin nopeesti veteen. Mimmi sitten lähti nuuskuttelemaan kaislikkoon ja löysi sieltä (Karlien) kelluvan keltaisen luun. Otettiin se sitten löytäjä saa pitää periaatteella ja leikittiin ja heiteltiin sitä niin johan mimmi innostui! Eilen tultiin kotiin ja matkalla käytiin ideaparkissa. ´Käytiin kiertämässä pari kauppaa ja tultiin pitämään autoon ja pidettiin ovia auki. Ja välillä autoa käynnissä että tuulettuu.
Ja tässä on melkoinen kasa roinaa mitä tuli ostettua:

- Bokseri Welcome kynnysmatto
- Bokseri tervetuloa kyltti oveen. Tippu jo lattialle niin piti liimata häntä takas
- Koira harrastaa: agility kirja
- Hurtta fleecehaalari (oli pakko ostaa kun oli vain 10e)
- Treenihihna tokoon ja tottikseen. 2m hihna
-Säädettävä ketjupanta
- Karlie kelluva lelu
-Flappy lelu
-Bio gance Protein plus shampoo



-Mera dog riisi-kalkkuna
- 3x sian korvaa
- 3xpientä poronjalkaa
- Snack 100% turskaa
- Snack 100% lohta
- Ifex snackfish 100% seitä
- 5x maharulla

2 kommenttia:

  1. No hyvä että kaikki meni hyvin ja haukkuminen vähentynyt!! :D Fannikin innostuu aivan liikaa mopoihin! :/ Onpas siinä kasa tavaraa! :O :D

    VastaaPoista
  2. No johan te ootte shoppaillu.. Meilläkin on täällä muutama uusi lelu, hurtan hihnoja ja panta, koiranpeti , näyttelyhihna, ruoka- ja juomakuppi... Tiedät varmaan ketä varten. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)