18. elokuuta 2010

Loistavaa tööttäilyä :D

Tänään se sitten tapahtui kun tulin koulusta. Otettiin tööt- up toistoja niin että eka samanlaisella pienellä niiaamisella eteenpäin meni maahan. Se sitten pois ja kädellä pieni liike ja koira upeasti maahan :D Jätinkin melko nopeasti pois käden ja niiauksen :D Ja siltihän se onnistui. Voi miten taitava koiruus :D Ja mitään liikettä eteenpäin ei tapahtunut, ylös tai alas mennessä.

Sisällä otettiin myös toistoja tästä. Sekä 1 seuruuta. Namia pidin sekä oikeassa että vasemmassa kädessä (vas. käsi oli mun lonkan kohdalla). Molemmilla ihan kivasti meni. Tiiviyttä saisi olla vähän enemmän. Ja imuttamalla vielä varmaan jatketaan,. Olen tässä parin päivän aikana miettinyt jatkanko imutusta vai jätän sen kokonaan pois ja annan mennä vaan ja naksauttelen tiiviistä seuruusta. Imuttamisen kannalle olen kallistumassa, kirjan lukemisen jälkeen. Nyt mulla on selvä juttu miten lähden kättä nostamaan. Kun tökkäsi vähän siihen etten osannut kättä alkaa nostamaan hetkeksi niinkuin halusin. Ja siis että koira säilyttäisi oikean paikan.

Pihalla sitten keksittiin että pallolla leikkiä ja pari luoksetuloa. Luoksetulot muuten nopeita mutta yhdellä toistolla olin vaan passiivisena kun kutsuin, lelulla en siis kannustanut. Joten oli hieman hidas. Joka kerta eteen ja sitten leikkiä tai pallo lensi.  Leikittiin ja koitettiin maahan menoon saada vauhtia, mutta eihän tuo koe lelua sellasena palkkana että tekis sen eteen jotain, ja kun lelu ei ole liikkeessä niin eihän sitä kiinnosta, joten lelu toimii vahvisteena vain luoksetulon vauhtia hiottaessa : /

Katsotaan vielä tehdäänkö jotain. Maahan menoa varmaan jos tehdään. Vielä hieman varmuutta siihen hommaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)