5. elokuuta 2010

Myrkyisä keskiviikko

Aamulla käytiin tekemässä 2 jälkeä. Ekan veli teki avojaloin, noin 20 m. Harva metsä (sammaleinen, varpuinen) Annettiin vanheta 10min. Tein myös itse 100m jäljen ja nyt mittasinki sen tarkasti. Mutta silloinhan unohdin välipalkat!! :(   Alkuun oli kuivaa, mutta lopussa kostea maaperä. Melko paljon sammalta ja varpuja.
Veli halusi sitten omalla jäljellä ite pitää liinasta. Tosi hienosti jäljesti, tarkasti ja jäljellä, Vain lopussa oli pientä häikkää...

Pieni tauko ja minun tekemä jälki. Nosti jäljen vähän huonommin kuin yleensä. ALku lähti melko kivasti. Ja suht tarkasti jäljesti... Mutta sitten kun tultiin koskeammalle alueella niin alkoi sitten hieman kulkemaan sik sakkia jäljellä. En tiedä vaikuttiko tuo koskeampi maaperä vai että keskittyminen herpaantui. Mutta ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi :D Tästä jatketaan. Kosteammalla alueella voisi kyllä kokeilla lyhyemmän jäljen... Mutta kun saadaan se 150m jälki hanskaan niin eiköhän me aleta esineen ilmaisua treenailla. ;)

Tööt - up. Alkaa sujua jo pienestä merkistä. Itse saan olla tarkkana että menee etupään kautta. Nero on nimittäin hoksannut että jos menee istumisen kautta niin sehän on sama asia. Pitää vielä jatkaa tuota pientä kädellä auttamista.

Rakennettiin meille sitten tokohyppy, vihdoin! Ilta elettiinkin ilman sähköä ja melko nopeasti ilman vettä. Mutta tokihan sitä taivaalta tuli. Eli tuuli tosi paljon, puut kaatuiliva.. Ukkosti ja satoi vettä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)