10. elokuuta 2010

Perjantai :)

Vaikka olikin melko kuuma päivä, lähdin kuitenkin tekemään jäljen. Eka jälki oli 120m. Melko kuiva ja risuinen maasto. Tien suuntaisesti. Tien toiselle puolelle tein vielä varmuuden vuoksi 20m jäljen jos eka jälki menee ihan läskiksi niin voi sitten korjata :) Toisen jäljen maasto oli kanervikkoa ja tiheää nuorta metsää.  Takasin kotiin. Ja annoin vanheta noin 15min.

Sen jälkeen mimmin kanssa sitten paikalle. Annoin siinä ennen jälkeä vettä ja join itsekkin. Sitten jäljelle. Nosti ihan hyvin jäljen. Alussa meni nenä melko korkealla. Mutta sitten alkoi tosi tarkasti mennä. Välipalkan kohdalla pyörimistä. Annoin nyt mennä niinkun menee. Ja pidinkin melko kaukaa liinasta kiinni (7m). Välillähän jäljesti ihan jossain muualla kuin itse jäljellä. Tuli kuitenkin sitten takas jäljelle. Loppu menikin melkosen tarkasti :D

Mun mielestä jälki meni hyvin ottaen huomioon vaikeat olosuhteet, mutta tuo harhailu harmitti niin mentiin toiselle jäljelle. Nosti taas hyvin. Sitten kiinnosti jostain syystä vasemmalta tuleva joku haju. Joku eläin varmaan (?). Jatkoi sitten hienosti kuitenkin jälkeä. Ja tarkasti ennen kaikkea. Vaikka jäi vähän harmittamaan tuo nuuskuttelu kun sain uudestaan käskeä jäljestämään. Ja sitten juotiin vesipullo tyhjäksi ja lähdettiin kotii :D

Iltapäivä sitten vaan löhöiltiin kun oli niin lämmin, no ei nyt mikään kovin kuuma, mutta kun en itekkeen jaksanu tehdä mitään : /

Illalla kynsisaksia:
Pe 6.8.2010


Alkoi: 17.29 Päättyi:17.31

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Kosketa kynsisaksilla koiran tassua. Koskemisesta naks ja palkka. (vas.taka)

Kriteeri: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. etu)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1 1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. etu)

Kommentit:Alussa oli vähän epäilevä; leikkaako se nyt kynnen?? Tempaisi tassun sitten naksun jälkeen pois. Sitten tosi hienosti antoi tassun ja antoi koskea saksilla. 2 viimestä oli saksiin koskemisesta.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 17.33 Päättyi:17.34

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. etu)

Kriteeri: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. etu)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. etu)

Kommentit:-



Pe 6.8.2010

Alkoi: 17.36 Päättyi:17.37

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. etu)

Kriteeri: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. taka)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. taka)

Kommentit: Jokaisen harjoituksen alkuun pari saksiin koskemista.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 17.40 Päättyi:17.41

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (vas. taka)

Kriteeri: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. taka)

Harjoituskerrat:1-1 1-1-1-1-1 1-1-1-1-1 1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. taka)

Kommentit: Alussa ja lopussa 2 toistoa ovat saksiin koskemista.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 17.53 Päättyi:17.53

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassun käteen ja kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. Myös käsi irrottaa otteen. (oik. taka)

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik. etu)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik. etu)

Kommentit:Paineistu vähän, joten otetaan vielä uudestaan tämän tassun kanssa.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 17.53 Päättyi:17.55

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik. etu)

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. etu)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. etu)

Kommentit: Paineistu vähän, joten otetaan vielä uudestaan tämän tassun kanssa.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 18.02 Päättyi:18.03

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. etu)

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. taka)

Harjoituskerrat: 1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. taka)

Kommentit: Tämän tassun kanssa ei tarvitse toistaa tätä vaihetta



Pe 6.8.2010

Alkoi: 18.04 Päättyi:18.05

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik. taka)

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. taka)

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. taka)

Kommentit:Tämän tassun kanssa ei tarvitse toistaa tätä vaihetta



Pe 6.8.2010

Alkoi: 18.17 Päättyi:18.19

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas. taka)

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik.etu) Vielä vähän varmistellaan etutassujen kanssa…

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik.etu) Vielä vähän varmistellaan etutassujen kanssa…

Kommentit:Oli vähän nihkeetä lopussa antoi jo taas samalla tavalla tassua kuin ennenkin saksien kanssa.



Pe 6.8.2010

Alkoi: 18.19 Päättyi:18.21

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harj.: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (oik.etu) Vielä vähän varmistellaan etutassujen kanssa…

Kriteeri: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas.etu) Vielä vähän varmistellaan etutassujen kanssa…

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Otan tassusta samanlaisen otteen kuin sillon kun leikkaan kynsiä. Kosketan tassua kynsisaksilla. Naks ja palkka kosketuksesta. (vas.etu) Vielä vähän varmistellaan etutassujen kanssa…

Kommentit:Nyt alkoi nopeemmin antaa tassua heti naksun jälkeen :D




Hakkasin sitten mimmin ruokaa pienemmäksi/murusiksi pussissa ja laitoin vettä että sai turvota. Eka otettiin luoksetuloa. Lelulla leikittiin eka. Keksin sitten että laitan lelun kiinni hihnaan ja vedän nurmikolla ja mimmihän juoksi innoissaan saaliin perässä. Saalista riepoteltiin innoissaan ja kun pidin hihnasta kiinni niin eihän koirakaan lähtenyt minnekkään saaliinsa kanssa. (joskus harrastelee sitä). Ja luoksetulot sujui tosi vauhdikkaasti. Eikä tarvinnut pitää metrin mittaista apinaa sylissä xD Heti kun tuli niin leikkiä vaan....

Seuraamista imuttamalla. Nyt kun osaan pitää kättä oikeassa kohdassa niin sehän on tosi hienon näköstä. Ja kokoaa oikein ittensä siinä. Lopussa alkoi vaan vire olla sellanen että innoissaan "näykki" ruokaa suuhunsa. Ja pari kertaa sormeenkin hammas kolahti.  Mutta tosi hyvä fiilis jäi tokoilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)