25. elokuuta 2010

Seuraamista.....

Eilen sitten otettii vaan seuraamista ja pelkästään siihen nyt keskitytään että saadaan se kuntoon ;)  Otettiin imuttamalla. Liitettiin seuraa-sanaa mukaan ja samalla irtoaa nami suuhun. Lopussa aloin nostaa kättä hiukan pieneksi hetkeksi ylös. Tehtiin siis kaksi kertaa eilen tuollasta harjotusta. Toisella sitten vire nousi sen verran, ja "näykki" namia. Ja tulihan siinä sitten yksi haava kun ei ollut hanskoja...
En oikein tiiä miten lähdettäs seuraamisen kanssa etenemään...
Tänään sitten katselin videoita tokon alo suorituksista ja meidänkin nykyisellä seuruulla sais ainakin 8p. Joten nyt vaan naksulla palkaten oikeasta paikasta ja kontaktista.

Sekä sormien tunnistusta:
Ti 24.8.2010


Alkoi: 17.59 Päättyi:18.01

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Jätetään keskimmäisten sormien tunnistus nyt pois. Ensin vahvistetaan peukun koskemista matalalla äänellä ja kun onnistuu niin pikkurilli korkeella äänellä.

Kriteeri: Vihjeeksi muutetaan peukkuuuu, venytetään. Ja hellästi suuhun ottamisesta palkitaan. Muuten on niin epäselvä kun tökkää leveellä kuonolla melkeinpä kaikkia xD

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 1-1-1-1-1 1-1-1-1-1

Tilanne harj. jälkeen: Tunnistaa melko hyvin peukun vaikka käsi on eri paikoissa. Koski nyt niin tarkasti eikä säheltämällä että palkkasin siitä, mutta myös jos ottaa peukun suuhun

Kommentit: :D



Ti 24.8.2010

Alkoi: 18.04 Päättyi:18.05

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Tunnistaa melko hyvin peukun vaikka käsi on eri paikoissa. Koski nyt niin tarkasti eikä säheltämällä että palkkasin siitä, mutta myös jos ottaa peukun suuhun

Kriteeri: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa.

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 x4

Tilanne harj. jälkeen: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa.

Kommentit: vielä noin 10 toistoa niin itse saan sen varmuuden että kyllä se osaa



Ti 24.8.2010

Alkoi: 18.09 Päättyi:18.12

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa.

Kriteeri: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa. x10

Harjoituskerrat:1-1-1-0-1 x4

Tilanne harj. jälkeen: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa. Kyllä se nyt on ihan oookoo, pikkurillin kimppun siis ;)

Kommentit:-



Ti 24.8.2010

Alkoi: 18.39 Päättyi:18.39

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa. Kyllä se nyt on ihan oookoo, pikkurillin kimppun siis ;)

Kriteeri:Pikkurillin koskeminen ja palkka.

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 x3

Tilanne harj. jälkeen: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa. Kyllä se nyt on ihan oookoo, pikkurillin kimppun siis ;)

Kommentit:Kimeä rilli vihjeenä



Ti 24.8.2010

Alkoi: 18.41 Päättyi:18.42

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Jatketaan tunnistamista niin että käsi on eri paikoissa. Kyllä se nyt on ihan oookoo, pikkurillin kimppun siis ;)

Kriteeri: Vihje samaan aikaan kun koskee pikkurilliä

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 x3

Tilanne harj. jälkeen: Vihje samaan aikaan kun koskee pikkurilliä

Kommentit:-



Ti 22.8.2010

Alkoi: 18.44 Päättyi:18.43

Paikka:mun huone

Tilanne ennen harjoitusta: Vihje samaan aikaan kun koskee pikkurilliä

Kriteeri:Vihje hieman ennen kuin koskee pikkurilliä

Harjoituskerrat:1-1-1-1-1 x3 +++ 1-0-1-1-1 x2

Tilanne harj. jälkeen: Vihje hieman ennen kuin koskee pikkurilliä

Kommentit: Ekat 15hyviä. Pikkurillin ja peukun tunnisti melko hienosti :D Ennen tunnistusta vaadin istumaan, pientä rauhoittumista…



Ja tänään:
Pihalle lähdettiinkin sitten kokeilemaan. Eka perusasentoon tulemista, se oli aluksi vähän hidasta, mutta kun palkasta tuli parempi niin löytyi sitä vauhtiakin :D Ja perusasennossa naks, kun vaan katsoo ja lopussa kontakti olikin tosi hyvä. Samalla kun söi namia toljotti mua :D Sitten lyhyttä seuraamista naks ja palkka. Eka tuli taskusta. Parempien namien möytä vaihdoin suuhun. Tosi hienoa seuruuta ja paikkakin hyvä ja kontakti. Täytyy olla vaan tarkkana mihin kohti palkkaan. Pari kertaa epähuomiossa palkkasin hieman eteen, niin koirahan tsemppasi ja hivuttautui eteenpäin. Siinä sitten huomasin oikean palkkauspaikan. Tosi hienosti meni, alkaa tuntua että nyt tämä ongelma on voitettu, kun löydetty meillä hyvä tapa tämän treenaamiseen. Huomenna sitten agittamaan ;)

1 kommentti:

  1. Jee hyvä! :D Mei oltiin tänään leikkauksessa josta lisää blogisssa :D Joo, eihän tokossa oikeesti olekkaan tiivistä sueraamista, siellähän sakotetaan jos on liian tiivistä kun taas pk-puolella toivotaan tiivistä :) Mutta onhan se tietty ehkä mukavemman näköstä jossei nyt ihan tiivistä ole ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)