26. marraskuuta 2010

Kiireinen viikko

Kuluneen viikon olen viettänytkin eläinlääkärissä. Pääsin mm. puuhailemaan laboratorionäytteiden kanssa, auttamaan eläinlääkäreitä, pesemään ja kuivaamaan instrumentteja yms. Tosi mukavaa oli :) Voisi ollakin meikäläisen toivoammatti ;)

Mutta nyt tähän varsinaiseen asiaan :) Iltaisin kun ollaan tultu myöhään kotiin ei oo jäänyt hirveesti aikaa. Joten ollaan käyty lenkillä ja pikaisesti treenattu tokoa tai muutamaa temppua.

Ja ulkona on nyt hirveen kylmä. Vaikka pakkasta on noin -10 astetta tekee tuuli siitä erityisen kylmän. Mimmi onkin nyt ulkoillut fleecehaalari päällä. Kun käännytään kotiin päin ja ollaan talosta näköetäisyydellä M juoksee täysiä kotiin portailla istumaan :D

Tokon kanssa ollaan edetty paikalla olon kanssa. Sisätiloissa tehty. Matka 5m. Aikaa vaihdellen 5s-60s. Kertaakaan ei ole noussut omin lupine pois. Olenkin siihen tyytäväinen. Ja mahtavasti pitää katsekontaktia lähes koko ajan :D Jäävät ovat jo ihanan varmoja molemmat. Kesto on otetty myös mukaan : )  Ja kaikista tärkeinpänä asiana näiden osalta on ollut se että erottaa toisistaaan ne. Hyvin ollaan siinä onnistuttukkin.

Sormien tunnistus on nyt jo varmaa hommaa, osaa siis tunnistaa kaikki viisi sormea toisistaan =) Uutena temppuna opeteltiin näyttämään kummassa kädessä nami on. Se oli helppo opettaa. Silloin tällöin vielä "taistellaan" väärän käden näyttämisen kanssa, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa ;)  Pienenä plussana ollaan myös opeteltu ravistamaan päätä. Vielä ei ole hirveästi edetty. Aiemmin ollaan jo aloitettu treenaamaan tätä, mutta se on sitten jäänyt.... Lätkään muistilapun tuon päähän, ravistaa -> naks, palkka.

Toivottavasti nyt tulee vähän ahkerammin kirjoiteltua tänne. Ens viikko on kylläkin aika paha koeviikko joten saa nähdä miten paljon tulee kirjotusta ens viikolla. Messarinkin aikataulut on tullut ja junaliput on hankittu : )

1 kommentti:

  1. No te jaksatte sentään treenata, mepä ei oikeestaan! :F
    Mä en pääse messariin, ollaan nimittäin edellisestä viikosta lähtien Rukalla ja nimenomaan sinä messariviikonloppuna on veljen MC kisat siel.... :( Mutta toivotaan että ensi vuonna päästään ehkä jopa Aavan kassa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)