5. marraskuuta 2010

Kuulumisia

Nyt on jälleen jäänyt tämä päivittely... Nyt viikon aikana on ollut pari koetta ja olen sairastellut, joten on treenailut pidetty pieninä. Ja mimmillä alkoi tuossa juoksut, joten oli tuossa viikko sitten korvat aivan muualla kun koiran päässä. Nyt on kuitenkin vaikuttanut että oppii paljon nopeemmin kuin normaalisti. Joten sitä ollaan hyödynnetty myös.

Jäävät alkaa sisätiloissa näyttää oikein hyviltä. Välillä menee sekasin tööt ja seiso. Seisomisen kanssa palkataan napakista pysähtymisistä, maahan menon kanssa ollaan jo pientä kestoa otettu. Jos nopea maahan meno palkka tulee suoraan ilman kestoja...  Sisällä tosiaan tehty ja melko hitaasti. Pikkuhiljaa sitä vauhtia täytyy seuraamiseen saada lisää.

Sormien tunnistuksessa on alkanut se keskisormikin erottu sieltä muiden joukosta. Eli peukkuu, rilli ja keski alkavat olla jo niin kivasti hanskassa että voitaisiin ottaa mukaan nimetön. Nimettömän kanssa olen miettinyt että jos ottaa hellästi suuhun, olisi sen tunnistaminen ja ennenkaikkea se näyttäminen selkeää. Eikä levellä kuonolla siinä samalla kaikkia sormia vieressä koske. Ja etusormi sitten varmaan vaan tökkäämällä. Nämä vasta ajattelu asteella.... :)

Sukkien kanssa edistystä on myös tapahtunut. Vihjettä ei olla vielä liitetty. Muuten onnistuu sukan vetäminen ja tuominen, mutta jos sukka on ihan kunnolla jalassa on mimmin vaikea saada otetta siitä. Eilen palkkasinkin vain siitä yrityksestä että yrittää kunnolla jalassa olevaa sukkaa ottaa. Kyllä pistää vähän nauramaan kun mimmi hampailla samalla kutittaa jalkapohjaa kun yrittää sukkaa irrottaa.
Eilen sattuikin aika kiva juttu. Sukkalaatikko oli hieman auki ja sieltä näkyi vähän sukkaa. Siinä sitten odotin että mimmi taas tarttuisi kunnolla jalassa olevaan sukkaan. Ja mitä tämä "viisas" tekikään ..? Haki sukkalaatikosta sukan ja toi sen mulle. Kyllä pisti vähän naurattamaan. Yliviisas koirako mulla, no tuskinpa ..... :)
Olen miettinyt miten voisin soveltaa tätä temppua ja nämä on tullut mieleen:
- Lapasten riisuminen
- Pipon riisuminen
- Takin riisuminen (voi olla vaikea opettaa)
- Kenkien riisuminen (jotkut kengät mitkä on helppo ottaa jalasta)

Lisää ehdotuksia otetaan vastaan. Ja miten teidän mielestä ovatko kaikki eri temppuja vai samaa?? Eri vihjeet olen aatellut laittaa. Toisaalta nuo kyllä on tosi erilaisia, mutta esim. lapasten ja sukkien riisuminen lähes sama. Kommentoikaa..... :D

1 kommentti:

  1. Tosi nasta tää uusia ulkonäkö!! :D
    Hyvältä kuulostaa temppu suunnittelut! Kidottavan kaulahuivin vois sillei ottaa pois että ihminen istuu lattialla ja koiran pitää kiertää se pois ihmisen kaulasta ;) Tuli vaan mieleen XD

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)