15. marraskuuta 2010

Paljon on vuodessa tapahtunut

Selailin tuossa vanhoja blogitekstejä vuoden takaa. Paljon on kyllä siinä ajassa tapahtunut.... Samalla katsoin tämän vuoden tavoitteet. No taisi mennä tämä vuosi jotenkin muuten kuin tavoitteissa pysyen. Niistä lisää vuoden lopussa. Ja onhan tässä vielä puol toista kuukautta aikaa :)

Mutta mitäs tässä viikon aikana on tapahtunut. Treenailu on ollut melko vähäistä. Kokeisiin lukeminen on vienyt aikaa. Ja juoksujenkin takia on vähän lomailtu. Pikku hiljaa ovatkin loppumassa. Viikonloppuna veli sheippasi valojen sammutusta, hyvälle mallille pääsikin. Siitä on kiva sitten joskus jatkaa... : D Sukkia ollaan riisuttu muutama kerta. Tuntuu että siinä on into vähän laantunut... Jääviä hieman. Totean jälleen että kyllä ne ohan kivoilta jo vaikutaa. Siis napakat stopit. Mulle ainakin ihan riittäviä :D Täytyy saada vaan maahan meno onnistumaan yhtä ripeästi ulkona lumessa ;)

Luntahan on tällä hetkellä 10cm. Kivaa. Mimmikin on nyt pitänyt lumesta enemmän kuin aiemmin, eilen leikittiinkin hullunlailla lumessa pallolla. Kätkettiin ja etsittiin, heiteltiin...

Ja öööö mitäs muuta... Ens viikon olenkin Tet-haroittelussa eläinlääkärissä, ja sitten kahden viikonkuluttua onkin messari :D Ja parin viikon päästä joulu :D :D

1 kommentti:

  1. Vau. oletkin päässyt ell tettiin, munkin on pitänyt monesti mennä mutten sitten ole kysellyt :) Me ei nyt sitten ilmeisesti pääst messariin kun ollaan juuri edellis viikolla lähetty Rukalle ja se messariviikonloppu on siellä veljen kisat :/ Te tulette etelään me mennään POhjoiseen ;)
    Aavan kasvattajat tulee sinne sijoituskoiran kanssa..

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)