17. joulukuuta 2010

Helsinki Voittaja & Helsinki Winner

Viime viikonloppuhan kului Helsingissä Kv-näyttelyssä. Perjantaina lähdettiin ja mentiin junalla. Oltiin yötä hotellissa ja aamulla mentiin messukeskukseen. Katselin ja kuvailin vähän dobermanneja, dalmiksia, bullmastiffeja ja keltaisia tanskandoggeja ennen bokseri kehän alkua. Boksua oli ilmotettu 33 ja taisivat kaikki olla paikalla. Osa kuvista onnistui ja osa ei. Tuli sitten varmaan istuttua ainakin 2 tuntia siinä kehällä. Sivusilmällä saatoin välillä katsella myös rotikoita. Äkkiä syömään ja pikkuostoksille: perunaluita. Sitten kello olikin jo viisi ja mentiin kattoon ryhmiä. BIS valinnan jälkeen lähdettiin.

Ja sunnuntai aamuna sama; katselin bullmastiffeja, shelttejä ja sarpilackeja (taivutetaankohan noin?). Ja sen jälkeen boksuja. Nyt olikin sitten 59 : D Jälleen meni reilusti yli 2 tuntia kehällä istuessa. Jälleennpikaisesti syömään ja ostoksille. Mukaan tarttui:
*lisää perunaluita
*Rauh hirviluita
*dog domino +kaupan päälle röhkivä possu
*ohjatun noudon kapula
*tunnarikapuloita
*motivointipatukka
*narupallo
*3x Koiramme-lehden kansioita
*Brit care duck ja fish makupaloja




Loppuaika menikin seuraillessa isoa kehää. Bokserikin pääsi ryhmässä 8 parhaan joukkoon :)
Maanantaina käytiin stockmannilla ja ostin lohinameja.

Ja koirahan pomppi tasajalkaa kun tulin maanantaina kotiin. Makupalat on maistuneet, samoin luut. Ja narupallossa näyttää tulleen superlelu. Sitä sitten jossain vaiheessa käytetään tokossa että saatas virettä vähän paremmaksi.  Ei välttämättä toimi, mutta yritetään.



Kuvien kanssa onkin nyt menossa melkoinen muokkausurakka. Tuli otettua melkonen määrä kuvia ja ennestäänkin oli niin paljon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)