31. joulukuuta 2010

Kaukoja

Nyt kun pikkuhiljaa alkaa alon liikkeet olla kasassa niin alettiin hieman katselemaan kaukoja. Ollaan vaan jankattu oikeeta liikerataa kosketuskepin kanssa. Vihjeiden kanssa en oikein tiiä mitä tekisin. Voiko olla istu ja maahan vai ihan erit käskyt. Tuo on nyt pari päivää pyörinyt mielessä. Istumisesta maahan menee hyvin. Eikä maasta istuminenkaan tuota vaikeutta. Monta kertaa oon miettiny jääkö vajaaksi, mutta eipä se kai. Voisin tänne laittaa videon, jotta joku vois kommentoida miltä näyttää. Olen vertaillut normaaliin istumiseen, ja siihen verrattuna etutassut jää noin 5cm kauemmas. Mutten ole maasta istumisessa saanut mitenkään niitä lähemmäs. Joten mennään nyt näin. Matkaa ei ole vielä ollut ollenkaan.

Tänään tokoilut meni melkosen surkeesti. Oltiin pihalla. Seuraamista, luoksetuloa ja liikkeestä seisomista.
Seuraaminen oli melkosen kauheeta, väljyyttä ja kontaktikin huonoa. Lopussa tein niin että lyhyt pätkä ja nami muka oli suussa. Sillon  ryhdistäytyi ja piti kontakti niin hyvin että :)
Luoksetulossa vauhtia olisi saanut olla enemmän. Eteen tulo oli unohtunut, mutta sivulle siirtyi tosi mallikkaasti :) Liikkeestä seisominen oli tosi kiva. Ainut mihin oon kokonaisuudessa tyytyväinen. Pysähtyi heti ja pysyi :) Videolle otin, mutta oli jo niin pimeetä ettei niistä nää paljon mitään...

Pitäisi väsätä joku tavoite lista, mutta teen sen sitten joskus. Nyt toivotamme kaikille Onnellista Uutta Vuotta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)