17. joulukuuta 2010

Mitä? 4-vuotias näyttää oppineen vihdoin...

eteentulemisen ja siirtä sivulle siirtymisen. Kauan sitä saikin jankata. Nyt tuntuu noin 4/5 onnistuvan :D
Tätä ollaankin kyllä tällä viikolla erityisen ahkerasti treenattu. Vihdoin alkaa tuntua että ehkä me kohta aletaan avo:n liikkeitä katseleen. Vuosihan alkaakin olla kohta pulkassa. Vielä pitäisi kolmena aamuna jaksaa nousta kouluun. Onneksi vaan kolmena. Vielä pitäisin joulukorttikuva räpsiä. Ideoita olisi paljonkin, mutta se tyssääkin aina toteutukseen. Iltaisin kun tulen kotiin on jo niin pimeää ettei mitään kuvia ulkona voi ottaa. Joten yritetään tänä viikonloppuna.

Ulkonahan on nyt ollut melkosen kylmä. Mimmi kaikesta huolimatta on reippaana lähdössä ulos eikä näytä kylmyyskään haittaavaan ainakaan kovin paljoa. Itse meinaan kyllä jäätyä. Hyvä jos kasvoissa on tuntua pitemmän lenkin jälkeen ;)

Temppuvideoiden lisäily on nyt vähän lössähtänyt. En ole jaksanut kuvata, saatikkaan tänne laittaa. mutta jos sekin tämän viikonlopun aikana...

1 kommentti:

  1. Ihana ulkokuori teidän blogissanne! :D
    Minunkin piti ottaa joulukorttikuvat ja tilata ifolorilta oikein kunnon kortit mutta sekin jäi eikä enään kerkiä :(
    Me ei olla jaksettu niin kauheasti jankata puhtaiksi noita liikkeitä mutta Fanni näyttää parantaneen joitakin liikkeitä ihan itsekseen, tauko on tehnyt siis terää! :)
    tuntuu että Fanni oikeestaan oikein nauttii kunnon rapsakasta talvipakkasesta enkä minäkään ole pakkasen takia pitänyt lenkkitaukoa niinkuin muut meillä kun on muka niin kylmä, joskus on ihana lenkkeillä oikein kirpeässä pakkassäässä vaikka naama tietty vähän jäätyy välillä ;) Hyvää joulun osotusta teillekkin!! <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)