20. helmikuuta 2011

Pakkastokoa

Kovat pakkaset vaan jatkuvat. No ovat kyllä vähän lauhtuneet, mutta kuitenkin edelleen melkosen kylmä. Lenkit ovat edelleen olleet lyhyitä kun neiti ei tarkene ulkosalla. Joten suurin osa treenailuista on ollut sisällä.
Ollaan jatkettu kaukojen parissa. Maahan heittäytyy nopeasti, istumisessa tarvii edelleen käsiapuja. Edelleenkin olen vähän kahden vaiheilla jääkö asento vajaaksim mutta kun en mitenkään saa sitä ns. paremmaksi. Voisi ottaa videon ja saisitte sitten kertoa omat mielipiteenne. Mutta jää varmaan vaan aikomukseksi...

Sukan tuomisessa ollaan vahvistettu vihjettä ja samalla jatkettu matkaa jonka päästä annan vihjeen. En osaa sanoa millaisia tavoitteita olisi tuon matkan suhteen, mutta vihjettä varmennellessa se ehkä selviää...
Plussana ollaan tehty jotain pientä peruutus, ravista, pyöri juttuja..

Eilen uskaltauduttiin pihalla tokoilemaan kun lämpömittari näytti vaan -15 astetta :)
Ekaksi raahattiin hyppy paikalle. Päätin käyttää nyt kosketusalustana jotain hieman isompaa ja näkyvämpää eli lehteä. Pari kertaa palkkasin vaan alustan koskemisesta ilman hyppäämistä. Sitten hypyn taakse ja vihje hyppy. Ja mimmihän pompasi ja kipitti alustalle. Ja herkku lensi. Tällasia toistoja tehtiin viisi ja sitten pikkutauko. Ja vielä kolme toistoa niin että sanoin seiso hypyn jälkeen ja odotin että pysähtyi ja sitten lensi nami. Ja meni joka kerta suoraan alustalle ja näin siis seisahtui suoraan esteen taakse eikä oikealle esteen viereen. : D
Pari luoksetuloa oli nätit. Vauhtia olisi voinut olla hieman enemmän, mutta tuli kuitenkin mielettemän hienosti eteen. Sivulle tulossa oli pieniä ongelmia. Sai monta kertaa korjata, kun tuli liian eteen.
 Seuraaminen oli älyttömän hienoa tiivistä ja kontakti pysyi. Seisomaan jäi nätisti ja toistettiin sitä sitten kolme kertaa. Seuraamisen kanssa otettiin nyt lähes koko ajan suoraa pätkää. Pari täyskäännösta ja oikeallle käännöstä. Ne ovat jo aika hyviä. Ovat älyttömästi parantuneet tässä parin kuukauden aikana. Mutta sitten se vasemmalle käännös. Kontakti puuttuu ja muutenkin on väljä ja sellanen plösö. Täytyisi siihen keksiä joku kiva juttu.

Tänään lähdettiin molempien koirien kanssa ulos + mimmin pallo. Mimmi antoi kerrankin Oonan olla rauhassa. Yleensä on koko ajan roikkumassa perässä kun tekisi mieli leikkiä. Nyt pallo viihdytti mimmiä ja sitä riepottelikin kokomatkan.

Täytin juuri kongit turvotetulla ruualla +piimä. Saavat koirat nyt syödä ne puhtaiksi.  Perjantaina ostettiin myös m&m:stä lohiöljyä. Sillä saatiin turkki viimeksi niin hienoon kuntoon.

Mukavia talvipäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)