11. helmikuuta 2011

OLEN LAISKA!!!

Nyt on tämä päivityspuoli kyllä "unohtunut" ihan kokonaan. Monesti on mielessä, mutta sitten ajattelen että joo no sitten illalla ja jää sitten kuulumiset kirjoittelematta. Lukijoiden pyynnöstä lisää hoitoon liittyviä postauksia voisi olla ehkä tulossa.
 Viime viikolla leikattiin kynnet, siinä ei mitään ongelmaa. Ja sama juttu tänään. Menin vain petille ruokakupin ja saksien kanssa.  Naksuttelin kynnet ja palkkailin aina välillä, eikä mitään ongelmaa. Nyt on hieman parina päivänä rapsutellut, ei kovin paljon, mutta normaalia kuitenkin enemmän.
 Ajattelin että käydään kennelrehusta hakemassa vähän ruokaa, mutta se jäi sitten tilaamatta, kun ei ollut kellään mahdollisuutta lähteä hakemaan ruokaa... Viime perjantaina kävin pikaisesti M&M täydentämässä namivarastoja. Eli lohi- ja ankkanameja + pari luuta. Jospa näillä nameilla päästäisiin hiihtolomaan asti..
  Ulkoasua voisi taas hieman uudistella, kun itse kyllästyn hirveän nopeesti. Erityisesti eri otsikkokuva ja erillainen fontti.
  Treenailujen kansa olen nyt hieman repsahtanut. Koulutuspäväkirjan pitäminen on melkoisesti jäänyt... Hirveesti ei ole uutta tullut opeteltuakkaan. Iltaisin kerrattu hieman
*temppuja
*Seuraamista: tiiviyttä ja käännöksiä. Vasemmalle kääntyminen on se suurin ongelma. Se pitäisi saada paaaljon tiiviimmäksi.
*Jääviä vähän kerrattu; hieman sekoitti, ja tuntui että tööt oli aivan kokonaan jossain usvan peitossa :-O
*Kaukoja (i-m); Namikädellä ohjaten. Paljon olen miettinyt jääkö istumaan nousussa vajaaksi...

Viime sunnuntaina oli aivan mahtavat treenailut ulkona.
*Lyhyt paikalla olo istuen; pysyi hyvin 30s
*Luoksetulo; nopea, tuli hyvin eteen istumaan ja siitä sivulle x2
*Seuraaminen; pääosin melko tyytyväinen. Hieman tiiviimpää saisi olla. Kontakti pysyy hienosti. Käännös vasemmalle hankala. Tulee liikaa väljyyttä, töksähtävä. Täyskäännös ja oikealle kääntyminen ovat hyviä.
*Hyppy; sivulla, vihjeestä hyppy pomppaa esteen yli ja nami lentää taakse. Menee melko reilusti oikealle esteen taakse (minusta päin katsottuna). Se täytysi saada kohdentamalla suoremmaksi. Lopuksi leikittiin narupallolla, joka päätyi pikkuveljeni toimesta noin 80cm lumihankeen keskellä peltoo. Koitettiin etsiä muttei löydetty, joten ehkä tapaamme pallon taas keväällä ;)

Sunnuntaina käytiin myös hiihtämässä mehtäsuksilla. Eka vaikutti ettei mimmi tule ollenkaan vaikka kuinka inisin ja örisin. Käännyin jo takaisin päin kunnes huomasin että mimmi tarpoo hangessa vastaan. Kivaa hiihdellä vaan hankien päällä. Mimmille on tosin raskaampaa hommaa. Pikkulenkki käytiin ettei jäisi mimmille "pahoja" muistoja suksista.

Viikollakin käytiin yksi ilta tokoilemassa.
*Seuraaminen; samat puutteet kuin aiemmin.
*liikkeestä seisominen; hieno:) Olen sentään johonkin tyytyväinen...
*Luoksetulo: jäälleen nopea eteen istumaan ja siitä sivulle
*hyppy: nyt sanoin seiso käskyn kun oli hypännyt ja palkka lensi

Molemmilla kerroilla mimmillä oli aivan mahtava vire, ja jaksoi tehdä koko ajan ihan täysillä :D Itellekkin jäi niin mukava fiilis :))

Sisällä ollaan myös otettu paikalla oloa. Ongelmaksi jälleen tullut lonkahtaminen. Pysyy kyllä, mutten voi sietää että lonkahtaa. joten nyt ollaan pidetty kesto korkeintaan 45s. Täytyisi saada aika kasvatettua, mutta samalla pitää se ns. täydellisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)