21. kesäkuuta 2011

Aivojumppaa omistajalle...

Jälleen kerran on jäänyt tämä tänne kirjoittelu. Saakin minun pää melkosta aivotyöskentelyä kun muistelen mitäs tässä viikon aikana on tapahtunutkaan... Teen nyt ihan päivä kerrallaan, muuten ei oo mitään mahollisuutta yrittää muista...

10.kesäkuuta
 Päivä oli jälleen kuuma, muistaakseni ;) Ilalla lähdettiin sitten koirien kanssa uimaan. Mimmi jo heti mennessä kahlaili  lelun kanssa rannassa. Oli paljon rennompi vedessä kuin viime vuonna. Kun olin itse käynyt pulahtamassa hain mimminkin syvemmälle. Leikittiin ja heiteltiin lelua aina kauemmas. Uskalsikin tulla sinne asti kun jalat ylsi mimmillä maahan. Tosi reipasta menoa kyllä oli. Jäi vaan harmittamaan ettei kamera sattunut mukaan :( Kokeiltiin vielä ihan pelastusliiveillä. Vein mimmin vaan syvälle missä jalat ei yllä sillä pohjaan. No mimmillähän tuo uinti asento ei ole se maailman parhain. Kauhoo paniikissa etutassuilla jolloin menee aika takakenossa... No se ei oikein onnistunut. Joten eiköhän edetä leikkien..

11.kesäkuuta
Iltapäivällä tokoiltiin hieman. Seuraamista, käännöksiä oikealle, ihan ok sujui. Parantamista kuitenkin on vielä. Kaukot meni ihan ok hyvin. Alan olla tyytyväinen myös istumaan nousuun. Paikalla olo onnistui hyvin. Aika oli maksimissaan puoli minsaa ja se onnistui ilman lonkahtamista :)
Illalla lähdettiin jälleen uimaan. Tällä kertaa kamera mukana, mutta enhän minä joutanut sitä käyttämään kun oli niin kivaa uiskennella. Mimmi oli nyt vieläkin reippaampana. Ja tuli jälleen siihen asti mihin jalat yltävät.  Paljon ei tarvinnu edes houkutella kun neiti tuli veteen lelun perässä. Selvästi on alkanut tykätä hommasta :)

12.kesäkuuta
Tehtiin noin 100m pitkä jälki metsään. esineitä oli 10, eli tehoreenauksessa ne. Jäljen ajoi hyvin. Ja alkoi hokaamaan missä ne esineet oli... Mutta on hieman haluton ilmaisemaan ne... No jospa joskus alkais onnistumaan... Muurahaiset häiriköivät hieman loppupalkalla kun en tajunnut laittaa mihinkään rasiaan. Kaikki esineet oli siis keppejä, ja ihme kyllä myös kaikki löytyi :)

13.kesäkuuta
Ei mitään erikoista.

14.kesäkuuta
Eipä mitään erikoista sillonkaan.

15.kesäkuuta
Kaveri kävi kylässä ja hänelle näytettiin alo:n liikkeet ja temppuja. Liikkeet teki hienosti. Vire pysyi hyvänä kokoajan. Eikä mitään kamalan isoja vikoja ollu... Hieman hiomista vielä...

16.kesäkuuta
Eipäs mitään erikoista.

17.kesäkuuta
Mentiin pihalle tokoilemaan. Otettiin paikalla oloa ja kaukoja. Paikalla olossa ajat 60s,120s,15s,15s. Ja tuossa ekassa 15s pätkässä lonkahti niin piti sitten vielä ottaa onnistunut lyhyt loppuun. Kaukot onnistui kuitenkin hyvin. Ne alkaa sujua jo niin hyvin että alan pidentää matkaa epäsäännöllisen säännöllisesti ;)

18. ja 19.kesäkuuta
Siivottiin joten mimmillä ei ollut mitään sen kummempaa tekemistä...

20.kesäkuuta
Käytiin ostoksilla, joten mukaanhan tarttui monenlaisia makupaloja ja luita. Illalla oli sitten pesun aika. Uutta shampoota kun oli tullut ostettua...

Muuta
Tein hieman kasvismössöö koirille. Muutamaksi päiväksi sitä riittii ja hyvin maistu. Keitin perunoita, kananmunia ja muussasin sekaan vielä omenaa. Lisäksi mimmi on nyt saanut piimää ruuan kanssa eikä mitään rapsutteluja ole ollut. Perjantaina mimmillä alkoi juoksut.

Nyt on tullut tätä blogin ulkoasuakin muuttettua. Laittakaahan kommenttia mitä mieltä ootte...??

2 kommenttia:

  1. No kyl sää paremmin näköjään muistat kun mää, en muistas tonkaanvertaa, muistaan jus ja just sen päivän asiat :D

    VastaaPoista
  2. Hyvin sää muistat kaukasetkin jutut, ainakin paremmin kuin minä :D Ja tää ulkoasu on ihan hyvä vaikka ei siinä ennenkään ole mitään vikaa ollut :D En oo saanut lähetettyä tänne kommenttia kun ei jostain syystä onnistu mutta pistäppä taas uutta tekstiä kehiin :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)