10. kesäkuuta 2011

Hellettä...



Tämän viikonhan täällä ollaan oltu siinä +25 lämpötilassa (vähintäänkin). Sen takia ei olla sitten mitään treenailtu. Melkosen kuuma on meikäläiselläkin ja mimminkin kulkee lähes koko ajan läähättäen. Onneks ens viikolla sitten viilenee :)

 Kun on tämä treenailu nyt ollut niin vähäistä aattelin kirjotella jälleen kerran tämmösen tokopostauksen... Eli kirjoittelen mitäs liikkeille kuuluu :)

 Paikalla olo:
 Juups, tämähän on vähän jäänyt... Tämän hetkistä tilannetta en nyt kovin hyvin osaa sanoa, mutta viimeksihän ollaan "taisteltu" lonkahtimista vastaan, eli kesto oli noin minsa. Kyllähän Mimmi pysyisi sen kaks minuuttia, mutta siinä ajassa ehtisi jo lonkahtaa... (täydellisyyden tavoittelijako???) Otetaankin tämä sitten ensi viikolla työn alle. Eli että kestoa pidennetään ilman lonkahtamisia.

 Seuraamiset:
Tässähän suorat pätkät sujuu jo tosi hienosti :) Tiiviys on hyvä ja virekkin on kohdillaan. Ja ennenkaikkea kontakti pysyy :) Juoksua emme ole juuurikaan treenailleet. Siinä tuleekin hieman väljyyttä. Käännökset ovat vielä hieman hajalla. Mulla itellä ei ole vielä oikein rutiiniaskellusta, joten siinä sitten tulee väljyyttä, tässä ollaan kuitenkin jo edetty.

Luoksetulo:
Tämä on nyt alkanut sujumaan tosi mahtavasti. Vauhtia on riittävästi :) Juoksee suoraan eteen istumaan :) Sivulle siirtymisen kanssa on on ollut hieman ongelmia, kun palkka on ollut oikeassa kädessä joten on tullut kieroon.

Liikkeestä maahanmeno:
Tässähän ei ole mitään ongelmaa ja siihen oon nykysellään tosi tyytyväinen, vaikkin alussa tuntu ettei tämä koskaan tule onnistumaan. Seuraa hyvin, menee maahan nopeasti ja  pysyy hyvin paikallaan, ihan täydellä matkalla en ole tilanpuutteen vuoksi ottanut, mutta sepä tuskin on mikään ongelma tuon kanssa.

Liikkestä seisominen:
Tämäkin on mun mielestä varsin mainio. Siinäkään ei oo enää mitään säätämistä, kunhan sillon tällöin hiukkasen muistellaan.

Hyppy:
Irtoaminen esteen taakse on kosketusalustan kanssa onnistunut hyvin. Nyt ollaan lisätty mukaan vielä seisominen seiso- käskystä ennen kuin palkka lentää... Jossain vaiheessa täytyy sitten häivyttää kosketusalusta pois, mutta saa olla vielä jonkin aikaa. Haluan että mimmi etenee esteen taakse pari metriä. Muuten se jäisi ihan esteen taakse... Niin ja nyt ollaan otettu kolmella laudalla eli noin 30cm. Korkeutta täytyisi sitten alkaa kasvattaa kohta puolin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)