16. tammikuuta 2011

Tamminäyttely yms. mukavaa :)

Taas on jäänyt tämä blogin päivittely melko huonolle... Viime viikonloppu kului omassa kotinäyttelyssä eli siis Tamminäyttelyssä :) Lauantaina katselin vähän tuttujen koiria ja tietenkin bokserit :) Ja täytyihän niiden kuolattavana tosi käydä. Harmillisesti niitä oli vain 8. Yleensä on ollut jotain 20 =) Iltapäivästä sitten isot kehät. Ja niiden jälkeen vielä kolmisen tuntia agilityä. Joten tuli näyttelyssä vietettyä lähes 12 tuntia... heh... :) Pallohallissa oli nyt ihanan lämmin, kun ulkonakaan ei ollut kuin 5 astetta pakkasta :) Agilityn aikaan tuli kyllä kylmä, kun suurin osa ihmistä oli lähtenyt.

Sunnuntaina tuli sitten vähän ns. yllätyslähtö. Kaverini oli junnuissa joten menin sitten niitä katsomaan. Joten sunnuntaina katselin junnuja, lapinporokoiria, gordoninsettereitä, lk. saksanseisojia ja punaisia irlanninsettereitä. Nyt lähdettiin sitten aiemmin jo ennen ryhmiä... Tuollahan ei ole kovin kummoisia ostospaikkoja. Joten jäi sitten ostokset tekemättä.... ;)  Galleriassa on jo jotain kuvia. Boksereista vielä laitan. Melko hankalaa on kuvaaminen tuolla. Siellä on niin  "keltainen tunnelma". Jotenkin sain säädetyä valkotasapainon melko kivaksi. Mutta näyttää olevan melkoinen taitolaji että tarkennus osuu kehänauhaan... Oli siellä muutamia onnistuneitakin otoksia...

Kouluhan nyt ollaan viikko käyty. Pakkaset ovat olleet mukavan lauhat. Mimminkin on ollut ulos lähtemisestä innoissaan. Toko ollaan pidetty taka-alalla, kunnes tänään huomasin että seuruutan tuota lenkillä. Kertaakaan ei kontakti tippunut. Tiiviyttä olisi saanut olla enemmän. Ja sisällä lyhyttää pätkää askel, palkka. Kontakti hyvää. Tavoitteena oli että kontakti pysyy alusta asti. Ja täyskäännöstä tiiviiksi. Mimmillähän tippuu kontakti aina käännöksissä. Joten näihin parannusta. Naksautin käännöksessä aina kontaktista ja lopussa piti jo lähes koko käännöksen ajan kontaktia. Ja eteen ja sivulle siirtymistä. Nämä oli hienoja. Sivulle tulo saisi olla nopeempi, mutta onpahan ainakin paikka oikea =) Mitenkäs siinä noin kävi?? :-O Tokonhan piti olla nyt hieman taukoa?

 Muuten ollaan temppuiltu. Ravistamisen, hae sukka laatikosta parissa... Ajattelin tehdä noiden temppujen edistymisestä oman postauksen, kun muuten tulee niin pitkä.

Nyt viikonloppuna on ollut niin kylmä ettei itseäkään hirveesti huvita ulos lähteä. Naama meinaa jäätyä niin että... 

Tämän vuoden leireistä en vielä tiedä. Hiihtoloma leiriä voisi harkita jos sellanen järjestetään ja mimmillä ei satu taas juoksut samaan aikaan. Olen ajatellut sopia yksityistapaamisen kouluttajan kanssa kunhan talvi/kevät tästä etenee. Sitä ennen täytyy kyllä muistella hieman mitenkäs ne liikkeet menivät. Tuntuu nimittäin että saattaa koiralla olla hieman unohtunut koko asia...

Messarista tuli ostettua Nutrolin öljyä ajatellen että karva paranee siitä. Mutta mitäs kävikään. Alkoi hilseilemään kauheasti ja oli rasvainen. Kesti hieman ennen kuin edes itse tajusin mistä johtui. Lisäksi vielä rapsutti itseään melkoisesti. Joten siitä tuli sitten Mimmille kiellettyä ainetta. Täytyy sitten ostaa lohiöljyä, kun seuraavan kerran M&M:n eksyn. Sen avulla karva rupesi oikein kiiltämään ;)

Kennelrehulta voisi käydä ostamassa jotain testattavaa. Ja laittaa sitten kaikki muut ruuat pois. Olen ajatellut mm. kalkkunaa, broileria ja poroa nyt ensimmäisiksi testattaviksi. Onneksi meillä on toinen  koira joten jos mimmille ei näytä käyvän niin voi oonalle syöttää. Sitten täytyykin alkaa pitää tarkkaa kirjaa jotta näkisi mahd. hyvin mikä sopii ja mikä ei. 9.2. onkin sitten seuraava kerta kun tulee tänne. Joten jospa tilattas ja käytäs hakemassa sitten. :)

Tässäpä olisi nyt nämä meidän kuulumiset, varmaan jäi taas jotain puuttumaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)