19. tammikuuta 2011

Uusi Ulkoasu =)

Tein nyt blogilla uuden ulkoasun. Tuo kuva ei tuossa ylhäällä ei oikein onnistunut niin kuin olisin halunnut. Mutta saa nyt olla. Koitan sitten joskus tehdä uuden. Riippuen siitä miten kauan jaksan tuota itse katsella.

Nyt olen itse sairastellut muutamana viimeisenä päivänä, joten treenailut on ollut ihan nollassa. Lenkeillä ollaan käyty. Ja Mimmi on ollut ihan innoissaan kun saa jotain tekemistä näinä tylsinä päivinä :) Saattaa olla että jää temppukertomukset taas seuraavaan postaukseen. Onneksi ne ovat nyt paperilla joten ei haittaa vaikken niitä muistakkaan. Ihmeen hyvin olen kyllä muistanut laittaa niitä ylös. Jopa joka kerta :)  Kiva olisi jos tuosta tulisi ihan tapa, mutta siinä varmaan käy niinkuin aina eli innostusta yhteen asiaan kestää noin 2 viikkoo ja sit se unohtuu. Ihme kyllä tätä on jatkunut jo yli 2 viikkoo ;)

Mitähän sitä tänne nyt rustailis, varmaan olis paaaljon kerrottavaa, mutta kerrankin kun on aikaa niin eihän sillon muista mitään. Mielenkiinnolla olen katsellut ja miettinyt uusia temppuvaihtoehtoja. Alkaa tuo ravistaminen olla jo niin hyvällä mallilla että pikkuhiljaa on aikakin miettiä jotain uutta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)