29. tammikuuta 2011

Hienoa tokoilua & lumessa kahlailua :)


Nyt kun pitkään on ollut (no aina välillä) melko vähän pakkasta ollaan kahlailtu hangessa paljonkin. Mimmistähän se on melko kivaa puuhaa. Ja kyllä on muuten raskasta, kun lunta on yli polven. Itse olen ollut vähän flunssassa, joten treenailukin on ollut melko laiskaa.



Viime sunnuntaina mentiin sitten ulos tokoilemaan piiitkästä aikaa. Liikkestä seisomiset oli tosi kivoja. Pysähtyi hyvin ja pysyi. Seuraaminen olisi saanut olla tiiviimpää..
Seuraamisessa olisi voinut olla tiiviimpi. Käännökset oli ihan kivoja, kontakti pysyy melko kivasti. Ja sisällä hitaasti tehtyjen täyskäännös treenien ansiosta täyskäännökset oli  ihanan tiiviitä ja kontakti lähes täydellinen.
Luoksetulot tuli hyvällä vauhdilla. Lelupalkalla oltiin. Leikki alkoi vasta kun istui edessä. Ja jarrutti niin kivasti ettei edes törmännyt. Hypyssä oli taas intoa mukana. Nyt lisäsin jo seiso- vihjettä kun oli hypännyt. Ja parin ekan toiston jälkeen jäi hienosti esteen taakse eikä liikkunut sivulle. Palkka lensi sitten aina kauas esteen taakse. Voisi kyllä edetä kauemmas esteen taakse, mutten ainakaan kosketusalustalla saanut toimimaan...






                                                                  Nyt ollaan lenkeillä pidetty mukana aina jotain lelua (pallo, motivointipatukka). Innoissaan leikkii lelulla. Ja spurttailee hieman. Olen jopa saanut palkattua lelulla perusasennoista ja lyhyistä seuraamisista. Välillä ovat aivan mahtavia. Joten eiköhän jatketa lelujen mukana pitämistä lenkeillä.






Perjantaina sitten leikattiin kynsiä. Ja vähän viilasin jostain kohti kun en kynsisaksilla saanut siitä kohti. Pistin koiran vaan pötkölleen (yleensä istuu). Ja leikkasin. Nätisti köllötti. Takatassuissa on varmaan hiivaa, joten leikkasin sieltä tassukarvoja niin paljon kun pystyin ja sit käytiin pesemässä ja kuivasin hyvin. Korvat putsailtiin myös eikä siinäkään mitään ongelmaa ollut. Nätisti oli.



  Huomenna ajattelin että mennään vähän tokoilemaan jos keritään =) Ja pitäisi neiti käyttää rokotuksellakin...
  Kotisivuja on muuten nyt päivitelty ja jatkan päivitys hommia kunhan ehdin...


































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)