3. tammikuuta 2011

UuSi VuOsI, UuDeT KuJeEt!!

Uutena Vuotena ammuttiin raketteja, eikä näyttänyt kovin suuresti noita hätkäyttävän. Ulos katseli  uteliaana eikä näyttänyt pelkäävän ollenkaan :)

Yhden päivän järjestelin koulutussuunnitelmia & päiväkirjoja. Melkonen homma. Eniten ihmettelin että olen joskus jaksanut noinkin tehdä. Viime vuonna kaikki oli suunnilleen vaan päässä. Nyt olen kuitenkin alkanut pitää "tarkkaa" kirjaa. No kolme päivää on jo sujunut hyvin, mutta kyllä laiskuus varmaan iskee tässäkin asiassa...

Jätetään nyt tokoilut sivuun alkuvuoden ajaksi ja keskitytään vaan temppuiluun. Pääsen aluksi soveltamaan näitä koulutussuunnitelmia temppujen parissa, joka tuntuu helpommalta :)  Ja kun ulkona ei "pysty" tokoilemaan, kun on kylmä ja se rajoittaa hieman tokoilua ainakin mimmin kanssa.

Nämä vuoden ekat päivät ollaan keskitetty tähän paaaaljon päänvaivaa aiheuttaneeseen temppuun; pään ravistuksen. Ei sillä varmaan mitään tee, mutta kiva olis opettaa jos osaisin... Vinkkejä siihen otetaan vastaan...

3 kommenttia:

  1. Kiitos. :) En usko.. Eikä mun tietääkseni Ässällä ole oikeutta osallistuakkaan mihinkään virallisiin kisoihin(?). Omaksi iloksi vaan puuhaillaan, jälkeä nyt ainakin. Ihan tavan kotikoiraksi/perhekoiraksi Ässä on hommattu. :)

    Jälkeä ja ihan perus tottelevaisuutta puuhattiin meidän edesmenneen koiran kanssa ja samalla pohjalla jatketaan Ässänkin kanssa. :)
    Ei sitä kyllä koskaan tiedä että vaikka jostain nyt keksittäisiin joku uus kiva harrastus.. Näkee varmaan sitten kun tuo riiviö vähän kasvaa että mitä sen kanssa loppujenlopuksi keksitään. :) Virtaa sillä ainakin riittää vaikka mihin. :D

    VastaaPoista
  2. Ei ollu bokseri. :) Kyllä me varmaan tullaan niissä käymään, pääseepä näkemään muitakin boksuja samalla.

    VastaaPoista
  3. Joo, niinhän siin on sit käynyt :D
    No ostin nyt ihan perusjärkkärin, eka piti ostaa Canon D500 kun se oli ihan naurettavan hintanenkin mut niitä ei enään ollut, ja loppujen lopuks tilasin Nikon D3100, Siinä on ne mitä tarvin, kuvaus ja videointi, se riittää ;)
    Te ootte oikein panostanut ja tehneet koulutussuunnitelmat, mä oon vaan niin laiska... :/

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)