26. tammikuuta 2010

Perjantain puuhailut!

No tämä päivä sunnilleen otettiin vähän lepopäiväksi, treenailun osalta. Suurella lenkilläkään emme käyneet pakkasen takia. Mutta jotain tuli kuitenkin treenailtua.
Seisomista tehtiin niin että annoin käskyn ja samalla heilautin kättä edessäni ja Mimmi pysähtyi kuin seinään!! Jees!! Toimi joka kerralla hyvin.
   Tuli myös pientä takapakkia kun rupesin jättämään liian aikaisin koko käsimerkin pois, mutta sitä piti sitten kuitenkin häivyttää vielä lisää.Jatkettiin sitten häivyttämistä niin että käsi kävi enää minun oikean lonkan kohdalla heilahtamassa ja palasi takaisin oikealle paikalle. Ja ONNISTUI!!!
  Seuraaminen meni tosi kivasti, piti kontaktia hyvin :-D Täyskäännöksissä olisi voinut ehkä olla parempi, mutta hyvin jokatapauksessa!Oltiin myös piilosta ja Mimmihän sai silloin etsiä meitä. Ja tykkäsi!


10 sekunnin paikalla olo istuen. Onnistui.

Käännös vasempaan. Kamera oli vähän huonosti niin en oikein nähnyt, mutta sen minkä näin meni hyvin. Kontakti oli hyvä.

Käännös vasempaan oli loistava piti kontaktin hyvin, käännöskin oli hyvä. Lopussa perusasento piti ottaa uudestaan, koska tuli liian eteen.

Käännös oikeaan oli ihan ok. Kontakti olis voinut olla parempi. Kännöksessä irtosi vähän liikaa.

Pari metriä, Täyskäännös. Kontakti ja paikka oli hyvä.

Käännös vas. Seurasi hyvin käännökseen asti, mutta sitten tuli vääljyyttä ja piti ottaa uudestaan myös perusasento uudestaan. Kun oli väljyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)