24. tammikuuta 2010

Treenausta keskiviikkona!

Eli taas otin videolle meidän treenit, mutta koska en osaa sitä lisätä tänne niin tulee vain selostusta....
Seuraaminen:
1.Perusasento hyvä, Muutaman askeleen seuraamispätkällä kontaktia ei oikeastaan ollut. Oli alusta asti huonoa... Perusasento oli kuitenkin ok.
2.Perusasento hyvä. Seuraamisessa kontakti tippui TAAS alussa. Muuten oli hyvä ja perusasento myös. Kokeillaan palkkaamista heti ensimmäisellä askeleella. Ja palkka tulee suusta.
3.Oli lähes täydellinen suoritus. Perusasento hyvä sekä alussa että lopussa. Seuraamisessa piti paremmin kontaktia kuin edellisissä, jopa alussa. Mahtavaa!!!
4.Perusasento hyvä. Pitäisi saada itseltäni pois tuo auttaminen kädellä. Kun kyllä Mimmi osaa, mutta itelle se on vain jotenkin jäänyt. Oli 2 askeleen mittainen seurauspätkä. Kontakti oli alussa taas puuttellista. Oli Mimmin kasvoilla vähän sellanen HÄH ilme kun oli seuraus pätkä niin lyhyt. Perusasento kuitenkin hyvä. Seuraamisen kontaktissa parannettavaa...
5.Perusasennot hyviä. Kontakti pitäisi saada paremmaksi seuraamisen ensimmäisestä askeleesta lähtien.
6.Perusaasento alussa hyvä. Lopussa tuli vähän liian eteen. Seuraaminen oli mahtavaa!! Kontakti pysyi. Lopussa tippui kerran, mutta pääasia oli että alusta asti toimi :-)
7.Perusasento hyvä. Seurasi oikealla paikalla ja loistavalla kontaktilla. Täyskäännöskin meni tiiviisti ja hyvällä kontaktilla. Nami lensi ilman perusasentoa palkaksi.
8.Vielä kolmen askeleen Täydellinen seurauspätkä!!

Siirryttiin temppurintamalle ja availtiin vähän ovia.

Meni hyvin. Välillä ei vedä tarpeeksi --> ovi ei aukea, ja vaatii namia...Pitäisi jotenkin kitkee pois .Niin että palkka tulee VASTA KUN OVI ON AVATTU KUNNOLLA!!!

Seisominen:
1. Käsi kuonon eteen ja meen etupuolelle. Pysähtyi hyvin. Ja pysyi.
2.Huitaisu kuonon edessä, pysähtyi mahtavastí. Menin metrin päähän käännyi ja palasin palkkaamaan. Ja häntä vain heilui.
---------
Pikkusisko tuli huoneeseen ja hänet sitten laitoin ulos ja suljin oven. Ja Mimmi alkoi sitten avata ovea :-)
3.Pysähtyi hyvin. Kävin edessä ja palasin palkkaamaan.
4.Käsi käy kuonon edessä ja jatkan suoraan matkaa, käännyn ja palaan palkkaamaan. Pysähtyi kuin seinään ja häntä heilui.
5.Samalla tavalla tehtiin kuin edelliset ja samalla tavalla meni.
6.Samanlainen. Liikkui käskyn jälkeen ehkä vähän liikaa....
7.Täydellistä!!!
8.pysähtyi hyvin!! Palkkauksessa sitten istahti siitä sitten vedin nopeesti magneetilla ylös. Ja palkkasin.
9.Pysähdys loistava. Kävin kaksi kertaa edessä. Palkkauksessa etutassu nousi.
10-15. Samalla kaavalla tehtiin. Pysähtyi aivan loistavasti. Mukana oli myös pientä häiriötä.

Luoksetulon lähellä olemisharjoituksia. Liikuin aina pari askelta taakseppäin ja Mimmi tuli uudestaan aina käskystä. ideana oli vähäntää käsiapuja. Kyllä siinä onnistuttiinkin kohtalaisesti.

Ja vielä vähän lisää seisomista.
Samalla tavalla kuin aiemmin. Mitään takapakkia ei tapahtunut. Kestoa kasvatetiin niin että kävin useamman kerran edessä ennen varsinaista palkkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)