19. tammikuuta 2010

Superenerginen koiruus vastassa ovella!

Kun tulin koulusta olikin minua vastassa sellainen akkunsa täyteen ladannut koira, että huhhhuh... Lenkillä saikin sitten sellaisia hepulikohtauksia että piti väistellä ettei juoksisi pahki. Niin kuin on joskus päässyt käymään.
  Treenailtiin eilen seisomista, seuraamista ja hyviä pysähtymiä sekä muutamat edestä sivulle siirtyminen tehtiin.
Aloitetaan nyt vaikka ensin edestä sivulle siirtymisestä. Pitäisi ottaa erikseen eteen tulemista, että päästään käsiavuista eroon!! Alkoi pikkuisen ennakoida, palkitsin sitten useammin edestä. Pientä vinoutta saattaa perusasennossa olla, mutta silloinsanon uudestaan sivu ja sormia vähän liikautan. Jospa saataisiin tämä toimimaan.
  Seuraaminen oli hyvää. Seurasi oikealla paikallakin! Jes! Alle 3 metrin pätkiä jokainen loppui perusasentoon. Parilla ekalla kerralla istui liian eteen muuten hyvä. Kerkesin ottaa naminkin taskusta ilman että Mimmi oli ehtinyt kimmota ties minne :) Tosin oisi voinut olla parempi kontakti heti siinä seuraamisen alussa, mutta selvää kehitystä on tapahtunut!! :-)

  Seisomisessa keston lisäämistä ja käden häivyttämistä. Käden oikealla paikalla käyttämisen kesti ilman ongelmia joka kerta, mutta ongelmia tuotti jos käyn etupuolella liikkuu todella herkästi. Tässä meillä riittääkin harjoittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)