14. tammikuuta 2010

Tammminäyttely 9-10.10

Nyt on sitten tamminäyttely takanapäin. Lauantaina katselin bokserit ja olin sitten iltaan asti katsoen tietty myös agilityä. Sunnuntaina sitten esitin bretonin ja islanninlammaskoiran paras narttu kehässä. Itselleni iski nyt sitten näyttelykuume. Katselin tuossa näyttelyitä johon voitas mennä tämän vuoden aikana. Laitan niitä tuonne kalenteriin.  Mutta jotain meidän treenailuista. No seisomisessa ollaan edetty mukavasti.
Edestä sivulle siirtyminen. Tätä ollaan siis tehty kaksi kertaa päivässä ruokakupin äärellä, ja tulee loistavasti. JA pelkällä käskyllä!!
10.1.10Vähennetään käsiäapuja. Lyhyt onnistunut harjoitus, 10 siirtymistä.
Edestä sivulle siirtyy hyvin. Jopa ilman käsiapuja. Mutta eteen istuminen ei onnistu ilman käsimerkkiä. Täytyy harjoitella tämä erikseen valmiiksi.
Seuraaminen:
10.1.10Lyhyitä seuraamispätkiä, hyvällä kontaktilla ja oikealla paikalla.
Pätkät oli koirkeintaan 2m. Viimeinen oli 3 askeleen mittainen.Hyvälllä kontaktilla ja oikealla paikalla.
Seisominen:
10.1.10 Oikea käsi pyörähtää koiran eteen. Oli täydellisyyttä hipova suoritus.
10.1.10Oikea käsi käy kuonon eessä ja käyn askeleen edepänä ja palaan palkkaamaan. Meni loistavasti! Riitti hyvin että käsi vain kävi Mimmin nokan edessä kävin edenpänä ja palasin palkkaamaan.
Tehtiin vielä samanlainen harjoitus. Muuten hyvä itse vain vähän möhlin....
13.1.10Nyrkki eteen, pari askelta eteen, palaan takaisin, palkka ja vapautus. Pysähtyi tosi hyvin, Viimesillä toistoilla testasin pelkkä seiso-käsky ja mimmi pysähtyi.
13.1.10Aletaan vähhentäää käden matkaa vähitellen. Nyrkki ihan kuonon eteen . Oli vähän jo vire laskenut, toimi hitaammin. Kunhan pienestä nuhasta itse paranen niin voidaan paremmin jatkaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)