25. huhtikuuta 2010

Eipäs mitään ihmeitä...

Aamulla käytiin pikkulenkki metsässä/metsäautotiellä. Iltapäivään asti olimmekin sitten ulkona. Siivosin pihaa ja varastoa sillä välin Mimmi sai olla irti. Aina välillä piti käydä haukkumassa ohi kulkevia ihmisiä. Tuli kuitenkin onneksi takaisin kun huusin. Ja toistui varmaan kymmenen kertaa!! Mutta vaikka maantiellä kulki pyöräilijä niin siitä ei sitten välitetä ollenkaan :-O Jonkin aikaa sitten köllöteltiin huovan päällä nurmella ja mentiin sisälle. Iltalenkki tehtiin pyörällä noin 2km + käveltiin aina välissä tosi lössöä tietä pyörän odottaessa tien päässä. Ja voi että mikä ihana auringon paiste tänään on ollutkaan :-D Välillä pysähdyttiin katselemaan laskevaa aurinkoa ja kuuntelemaan linnun laulua. Kuulosti siltä kuin joku olisi päästänyt eläinkaupan undulaatit ja ties mitkä mehtään :-)
  Mutta eipäs meillä tämän ihmeellisempää tänään. Jospas tästä alkaisi innostua reenaileen temppuja, vaikka Mimmillä onkin juoksut.
  Ai niin. Jäädytinhän mä Mimmille nappuloita pakkasessa (vettä ja nappuloita). Ja annoin sitten nuoleskella sen. Ja juuri tuossa kätkin nameja minun huoneeseen ja annoin etsiä. Mmm. maton mutkaan, nurkkiin, sängyn alle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi :)