22. huhtikuuta 2010

Rally-tokoa, agiliitelyä ja jäljestystä Lauantaina 17.4

Eli lauantaina 17.4 avattiin meidän agilitykausi. Otettiin vain putkea, ja tärkeimpänä pyrin pitämään Mimmin innostuksen yllä tästä lähtien. Palkkana oli kuivattuja kaloja ja tosi hyvinhän ne bokserille upposi. Singahteli putkeen tosi upeasti ja vaikka olin hieman kauempana.

Käytiin lähes kaikki rally-tokon alokasluokan liikkeet läpi. Sisältävät kyllä tosi paljon seuraamista ja käännöksiä. Otin myös videota, mutta jossain vaiheessa tuli muistikortti täyteen. Sitä en nyt jostain syystä saa näkymään. Mutta olise kyllä melkoista showta että on varmaan ihan hyväkin :-/ JOspas me alettaisiin nyt treenaileen tätä rally-tokoakin kun on kuitenkin niin paljon helpompaa kuin toko. Ja tokosta ollaan saatu hyvät pohjat. Jotain aivan uusia liikkeitä on mutta suurin osa kuitenkin vain soveltaen.

Jäljestys ei sitten mennyt ihan niin nappiin kuin olisi voinut mennä. Tarkistin monta kertaa tuulen suunnan ja mielestäni oikein. Sitten kun koira oli jäljellä huomasin että voi ei tämähän on tehty aivan väärän suuntaan tuuli huomioiden. Makupalat jäljellä olivat aika isoja paloja kuivatttua kalaa. Eka jälki oli noin 10 metriä alussa ja lopussa 1 kertaa 1m namiruutu. Alusta oli melkoisen 'kuivahkoa'. Ei ole koskaan mennyt meidän jäljestelyt näin surkeesti!!! Saattoi kyllä olla tuulen suunta joka vaikutti niin paljon. Nenä ei millään pysynyt maassa --> suurin osa nameista jäikin sinne. Sitten oli yksi 1 kertaa 1metri ohueen lumeen tehty namiruutu. Sen Mimmi pyhdisti tosi mallikkaasti. Toinen jälki oli aivan samanlainen kuin ensimmäinen, mutta se meni jo hiukan paremmin, mutta siinäkin samoja ongelmia hiukan pienemmässä mittakaavassa. Mutta tämä treeni meni oman TYHMYYTENI piikkiin.... ARGH!! Täytyy sitä sitten olla tyhmä.

1 kommentti:

  1. Meilläkin meni viime jäljet aivan päin mäntyä...
    Olisi kiva mennä kun meidän kennelkerho pitää aloitteleville koirakoille mejäkurssin tossa
    n. 25 km päässä. Mutta en sitten tiedä.

    Meidän koirakoulussa on melkein joka kerralla nyt harjoiteltu Rallytokon pieniä ratoja, Fanni ei ole ihan aina kyllä mukana siinä jutussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi :)